sunnuntaina, marraskuuta 1

That was Halloween

Eilen oltiin Sirolassa viettämässä Halloweenia. Oli ihan kivaa. Katottiin Code Geassin eka tuotantokausi loppuun. Oli raivostuttavin loppu ikinä. Jäi ihan kesken. Ja sit katottiin Dragonball live action. Se oli kyl aika no en tiiä, veti aika sanattomaks. Gokun näyttelijäl oli kivat hiukset. Naiset oli ärsyttäviä. Piccolo oli aika LOL. Ja sit katoin vielä sen yhen viimisen animen mmmm Le Portrait de Petite Cossette. Se meni kyl välil vähän yli ymmärryksen. Se olis vaatinu vähän enemmän ajattelua, kuin mihin siihen aikaan illasta enää kykenin. Se oli ihan nätti ja jokseenkin...verinen. Oikeestaan erittäin verinen ja erittäin Halloweeniin sopiva.

Mul oli aika siistit vaatteetki. Oli aika kerroksellinen häslinki, vähän kaikkee päällekkäin ja kiinnityksenä hakaneuloja :) Ja meikkien pesemiseen meni illalla hetki.


Saatiin just katottuu Mentalistin eka tuotantokausi loppuun ja nyt pitäs alottaa toista, mut mun tekis ihan kauheesti mieli sisustaa tää olohuone uudestaan. Siis ihan kauheesti. Nää kalusteet vaan painaa niin paljon et niiden siirtäminen ei oo niin pikkujuttu ku haluisin. Mut kai mun on pakko tai en saa mitään aikaseks ku tekee vaan mieli tehdä sitä.

Butlerkin on meillä.

Lainasin Eveltä leffoja.

Queer as folkiakin pitäs kattoo et sais palautettuu ne Minnalle.

Mä haluisin pelatakin, mut mun kaikki keskeneräset pelit on sellasessa vaiheessa et en voi tehä mitään ennen ku saan leveleitä ja niiden hankkiminen on NIIIIIIIIN tylsää.

Vois lukeekin.

Mut ehkä nyt eka sisustan ennenku ihan sekoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti