perjantaina, marraskuuta 6

Pikkumyy ~

NREHAHAAA!
Ostin mäkin tänään jotain! Sellasen tunikan joka näyttää ihan pikkumyn mekolta :O

Otin kyllä mustan vaikka ois siellä ollu sitte punasiakin :D Nyt vaan kasvattaan tukkaa ja värjään punaseks...oon kyllä hiukan ollu oranssin ja pinkkivihreen välillä, mutku en yhtään osaa päättää! :O Toisaalta se oli OIKEESTI hieno se puolsiili ja tykkäsinki siitä ja sitä kehuttiin mulle, mut haluisin jotain tyttömäisempää. Jos mulla ois suora tukka ni haluisin sellasen Yukke pottatukan, Ihan just mahtava. Mutku on näitä kiharoita siunaantunu ni eletään sitte niitten kanssa. Muutenkin on niin paksu tukka et jos ois pittakampaus ni se näyttäs mun päässä styroxpallolta XD Tykkään ihan kiharoistani, sellasta kiharoita hyväksyvää leikkausta ei vaan oo ollu enää sen pitkän tukan ja sen punasen "kananperseen" jälkeen.
Oltiin Iran kaa siellä optikolla ja OIKEESTI tekee mieli mennä sinne silmälääkäriin...hämärässä en näe enää MITÄÄN tarkasti kun kutoessakin tart
tee olla kauheen kirkas valo että erotan silmukat toisistaan. Kaukonäkö ei oo paljoa huonontunu, mut ei sekään oo koskaan mitenkää hyvä ollu.
En kyä osais käyttää silmälaseja...kai siihenki tottuis. EHKÄ.

Ostin sitte kans paksuja sukkiksia ja parit korvikset, eli ihan peruskamaa.

Ja tietty ruokaa, mut en tiedä onko se nyt mitenkään mainitsemisen arvosta.


Äiti oli sittenki ostanu mulle karkkia laivalta, oli vaan unohtanu viimekerralla ottaa ne mukaan.

Pelkkää ostamista taas...aika pinnallista.


Nyt mun tekee mieli piirtää nuuskamuikkunen! Buck-tick on aika pornoa. Kettujen västiä ei olla määritelty koskaan...onko ne ruskeita? punaisia? punaruskeita? oransseja? entä se valkoinen? entä musta? Kai nekin on tricoloreita niinku mustat colliet! Tai sitte vaan ketunvärisiä.


Näin, ehkä meen ny kattoon Iran kaa QaF:ää ku kerran lupasin.

Pakko oli vaan taas päteä jotain.
Ja vielä pikkumyy...Ihanan värinenki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti