keskiviikkona, joulukuuta 23

Vitun yliopisto professorit pilaa mun loman

Ei kuulemma muka kelpaa mun essee. Haistas saatana vittu. Se oli ihan riittävän hyvä essee. Eikä se ees viittiny kertoo mikä siitä muka oli vialla. Raivostuttaa. EN vitussa ala kirjottaa sitä uusiks. Siinä meni neki 6 oparii. Ihan vitun sama. En kuitenkaan oo tuolla enää ku tän vuoden loppuun kuhan saan sen kandintutkinnon kuntoon. Sit meen johonki jost on oikeesti ehkä jotain hyötyykin. Yliopisto on ehkä turhin laitos ikinä. Täysin yliarvostettu ja siellä olevat ihmiset kuvittelee olevansa jotenkin parempia ku muut, koska ne on YLIOPISTOSSA. (Okei ehkä kaikki yliopistolaiset ei oo ihan turhia, koska onhan yliopistolla ihan hyödyllisiäkin laitoksia, mut suurin osa on turhaa paskaa.) Yliopistoihmiset kuvittelee jostain syystä et tutkimuskirjallisuus (mitä ikinä sekin on, tai kuka senkin on määritelly) on jotenkin parempaa kun muu tieto esim. netistä. Samat pääasiat siellä on kaikessa, ja se muu tieto on usein kirjotettu sen tutkimuskirjallisuuden pohjalta ottamalla sieltä ne pääasiat. Mut tutkimuskirjallisuushan on paljon luotettavampaa, koska se on kirjoina ja siellä on sen oleellisen tiedon lisäksi sata sivua täysin epäoleellista paskaa monimutkasissa ja vaikeissa lauseissa, et varmasti kukaan ei ymmärtäs mitään ja yliopistoihmiset sais taas loistaa, kun ovat niin paljon parempia et ymmärtävät mitä se sanoo. No kai ne nyt ymmärtää ku se on luultavasti jonkun niiden kaverin kirjottama tutkimus ja se kaveri on jo selittäny sen niille tms. 


Kunnioitan paljon enemmän ammattikoulussa itselleen oikeen ammatin hankkivia ja niitä jotka tietää mitä haluavat elämässään tehdä, ku niitä jotka menee yliopistoon ja tutkivat puiden vaikutusta kaupunkiympäristön viihtyisyyteen. Mitä vittua siinä on tutkittavaa. Voin tiivistää senkin tutkimuksen yhteen lauseeseen. Puut tekee kaupunkiympäristöstä viihtyisemmän niille, jotka ei oo allergisia niiden siitepölylle. Toiseen lauseeseen vois lisätä sen, jo peruskoulussa opittavan faktan, että puut yhteyttää ja tekee näin happea. Kun noista kahdesta lauseesta saat kirjotettua kahdeksan sivun esseen ni lupaan et pärjäisit mainiosti yliopistossa.


Voisin jatkaa tästä aiheesta sen kahdeksan sivua, mut valitettavasti mun essee ei koskenu sitä mikä yliopistoissa on perseestä.

1 kommentti:

  1. Hyvin kirjoitettu ja pohdittu! Niin se menee, että yliopistossa tehdään tikusta asiaa. Itsekin pidän ammattikoulua ja käytännön työtä tärkeänä, vaikka opiskelen yliopistossa. En mä oo viiden vuoden aikana mitään mullistavaa oppinu ja oikees elämäs näillä jutuill on tosi vähän käyttöä :D

    VastaaPoista