sunnuntaina, joulukuuta 20

KUVA, TOINENKIN


Kello on sopivasti jälkeen puolenyön, joten nyt uskaltaa jopa ehkä kirjottaakin tänne jotain. Ainii, tää o vissii sit mun väri, tai ainaki täl hetkel on. Värit voi muuttua, tää väri ei välttämättä näytä samalta täällä kun se näyttää siellä! Ihmejuttuja nää tietokoneet.


Nii kuvia tänne vissiin piti laittaa, sen takia mut tähän palkattiin, eikö? Kuviakuviakuvia. Lontooseen kuvaamaan puluja, ei lainkaan huonompi ajatus, onneks Ryani lentää halvalla. Mistä tulikin mieleen että pitää virittää tuohon näytön taakse joku kiva valasin, semmonen niinku taustavalo. Olis aika nätti. Eikä tarttis pitää noit toisii lamppui pääl. Pitääkin käydä klasulla maanantaina.


Kaikkea nuo BJDt tekeekin kun silmä välttää. Kuoharia suoraan PULLON SUUSTA! Ihan käsittämättömiä käytöstapoja. Pitäis jonkn ottaa ja vähän koulutta poijkia. Niijust. Hmm.. Tässähän on jo aika paljon sanoja ja kuvia. Ja kuva on kuin tuhat sanaa niin tässähän on jo ehkä liikaakin. Joo, katselkaa kuvia ja odotelkaa joulunjälkeisalennuksia, niin tekevät varmaan kaikki muutkin.

Seuravassa osassa selviää miksi tämä postaus jäi minun viimiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti