lauantaina, joulukuuta 5

Kakkuja

Leivottiin tässä kakkuja muutama. Alotettiin eilen ja lopetettiin tänään.
Tässä on Liisa ja Yuffu juuri siivotussa keittiössä, jossa pian vallitsee täysi kaaos. Vielä on kaikki kuitenkin hyvin.
Ja sitten.......








Tässä on isoimman kakun pohja kelmuun käärittynä. Siitä tuli aika hyvä eikä keittiökään vielä tässä vaiheessa pahasti räjähtänyt.
  Tehtiin myös pienempi, pyöreä, kakku niille, jotka ei suostu syömään banaania kakun välissä.

Kulhon alla on munaton kakku. Siitäkin tuli ihan kelvollinen. Yuffu laitto pohjaan ananasmurskaa ettei se maistuis vaan perunajauholta. Eipä tarvii sitä paljon kostuttaa täyttämisvaiheessa. Keittiön tila on hieman sotkuinen.

Tältä näyttää vaahtokarkit oltuaan kaks minuuttia mikrossa.

Ja tältä paketillinen tomusokeria kulhossa.
Tältä näyttää vaahtokarkit oltuaan puoli minuuttia mikrossa.
Ja tältä minuutin mikrolämmityksen jälkeen. HUOM! Mömmössä Yuffun kädet. "Yök tahmeaa" sanoo Yuffu.

Mikron katto kuvaa keittiön tilaa oivasti.



Hieman se kyllä näyttää purkalta ja liimaantuu sekoitusvälineisiin.

 Kuumaa ja tahmeaa ilman kaksimielisyyksiä.

 Parasta tomusokerin kanssa. Omnomnom.

Krangin syntymä. Aika taiteellinen veistos.

PLÖRT!

 Kelmuun vangittu.

Seuraavaks tehtiin samaa valkosilla vaahtokarkeilla.

 Kippis, ja sokerihumala.

 Tätä vois käyttää Halloweenina koristeena tms.

 Vaivaamaan. MMmm.

Valkosta syötävää muovailuvahaa. Lapset rakastais.

 Sit sitä piti laittaa tänään kakkujen päälle, mut se osottautuikin hankalammaks hommaks. Tuo liisteri jäi kyllä joka paikkaan kiinni eikä sitä saanut kaulittua mitenkään siistiksi, joten jouduttiin turvautumaan taiteelliseen lahjakkuuteemme. Seuraavassa tulokset:


Kaiken taiteellisuuden huippu. Krang kakku. Huomatkaa leukalonkerot ja käsilisäkkeet sekä erisuuntiin katsovat silmät. Ja mitä onkaan tuo valkoinen "roiske" ? Silppuri X Krang! No HYI! Kiitos Henry avusta ja taiteellisesta näkemyksestä.
 
 PSYK-OOSI kakku is a HAPPY CAKE! Se hymyilee. Tuo valkoinen levitty ja liimautu vielä huonommin/pahemmin ku tuo vaaleenpunanen, joten jouduttiin lättäämään sitä tuohon käsin ja pinta näyttää kuin valkoselta Möykyltä (Fantastic four). Tuo hymiö kyllä muistuttaa vähän Red Johnista (Mentalist). Ihan psykoottinen ilmestys, mutta älkää peljätkö, käytiin ostamassa kermaa tuohon päälle. Ette tuu näkemään tätä, ellette ala kuorimaan sitä kermaa siitä kakun päältä pois. En suosittele.

 
 Ja lopuksi se kaunein ilmestys. Ihan nössö ja munaton on tää kyllä. Varmaan eniten kakun näkönen. Ihan itse siistin sauman ja tein kukkasen ja kirjaimet. Yuffu kaulitsi päällisen onnistuneesti edes kerran.

Pientä hajoilemista oli ilmassa ja lievä hysteria kohtaus (kierin lattialla ja nauroin/itkin ja Yuffu mun kanssa, vatsa kipeänä) tuota PSYK-OOSI kakkua tehdessä. On muuten kamalaa ku nauraa vaan ja sattuu mahaan eikä vaan pysty lopettaa ja sit lopulta ei saa ees henkee.

Seuraavaks olis edessä keittiön siivous/pesu.

2 kommenttia:

  1. Huomasin just että MUN kännykkä on tossa ekassa mikro kuvassa AUKI mömmökulhon vieressä. TOSI fiku veto taas kerran :DDD
    Mitä se siellä ees tekee?

    VastaaPoista
  2. Ai että mua nauratti noi teidän vaahtokarkki härpellykset :D näyttää tosi mielenkiintoselta! Onneks en ollu paikalla ku teitte noita.. mult ois tullu muuten kommenttia kyl tosta valkoisesta ja vaaleanpunaisest limamömmömuusista xD

    -Jude

    VastaaPoista