maanantaina, joulukuuta 28

Genkiii

Sain uudet kengät! Noon hienot! Ja sit paidan ja pyjaman ja pikkuhousut. Ja sellasen paidan jonka maltan laittaa palasiks nii et saan sellasen HYDE-paidan mitä ihmettelin, ku katottiin Miksan kaa sitä yht Larukun liveä.

Sain joululahjaksi animea. SAIYUKI! ja vähän karkkia ja rannekorun ja yhen kirjan ja levyn ja MUSTAT LAPASET! (etin just yks päivä mustii lapasii ja löysin vaan kahdet sellaset mis on sormikkaat sisällä sillee jännästi enkä halunnu sellasii ja olin kuitenkin ihan varma et mul on ollu ainaki viidet mustat lapaset ja sit en löytäny yksiikään muita ku ne kahdet.) Ja sit sain tulostin-skanneri-kopiokoneen. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Jole kirjottaa nopeemmi Lauri-Mattia ku minä listaa siitä mitä sain lahjaksi. Ja villasukat. Ja keittiöön uuden lampun. Ja rahaa Lontoon matkaan. Ja sit sain Miksalta viel lisää animee koneelle. Nyt on kauheesti katottavaa.

Sit oltiin lasketteleessaki. Pysyin pystyssä eikä yhtään jalkaa/sormea/päätä irronnu. Oon mahti taitava.

True Beauty on ihan mahti sarja. Kymmenen vittumaista ihmistä samaan taloon ja sit katotaan kuka on vähiten kusipää. Ja ne luulee sitä kauneuskilpailuks mikä tekee niistä vielä ilkeempiä. Miks kauniit ihmiset aina kuvataan niin ilkeiks? Nyt sitä lisää ---->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti