tiistaina, joulukuuta 15

NYT HEI ÄKKIÄ!

Äänestään itkistä vuoden artistiks ja Merta vuoden albumiks ja Lauri-Mattia maailmankaikkeuden suurimmaks seksiobjektiks täältä!!!
Sitte vois myös joku TV:stä tuttu tehä realityohjelman "Päivä lauri-Matin tukassa".

En muuten tiiä onko kukaan muu ku minä huomannu ettää poikkeuksetta jokaisessa levyssä taikka missä ikinä itkiksen taituruuden näytössä on Lauri -Matin nimi kolmeen kertaan. Ensimmäisessä kohassa lukee ihan viarllisesti Lauri-Matti Parppei, sitte seuraavassa Lauri-Matti ja kolmannessa vaan L-M. Tämä kutkuttaa minua suuresti, sillä oma nimeni on myös sanahirviö. Niin hirvittävä hirviö, että joudun pyytämään kaikkia virkailijoita olemaan hiljaa kun kirjotan nimeeni johonki lomakkeeseen. Kerran oon joutunu KELAssa pyytään uuden lomakkeen ku kirjotin OMAN nimeni väärin.
Jos oisin ollu poika musta oltais tehty Simon-Bellamy. Kyllä on RUMA nimi!!!
Poikiahan yleensä kiusataan nimen perusteella enemmän ku tyttöjä (tyttöjä kiusataan silmälaseista tai kirppisvaatteitsa O__o) ja luulen että oisisn ollu aika...kiusattu. Lisäks jos nimeni ois ollu tollanen ja vielä sukunimeni Soréll oisin ollu aika transu :D Oikeesti...luulen että käyttäisin ainakin korkokenkiä vaikka oiskin vaikee löytää kokoja. Tai onhan mun enon jalka vaan 37, et toivon mukaan oisin myös ollu pienijalkanen. Ja oisin myös ihastunut Lauri-Mattiin. En kyllä tajuu levyn kansien tekijää joka ei halua kirjottaa omaa nimeään kolmasti kokonaan. Musta Lauri-Matti on ihana nimi...kirjotankin tän blogin täyteen LAURI-MATTIA!
LAURI-MATTI LAURI-MATTI Lauri-Matti LaUrI-MaTtI MAAAAURI-MAAAATTI LATUMATU PP LMP L-M LAURI-MATTI LAURINMATTI,MATTILAURINLAURINMATTI,MATTILAURIN! <--vähänku Kreikan meri, meri Kreikan :D

NYT MENEE LIIAN PITKÄLLE!!!


Huomasin myös että miksei joulun tulo tunnu lainkaan todelliselta! #Shiorin joulukalenteria ei ole enää...itku.

Joop, joulu on viikon päästä...en tiiä mitä tehä, mulla on vielä melkeen puolet lahjoista tekemättä, mut en vaan saa aikaseks mitään. Tänään olin hammaslääkärissä kun hammas särki...särkyisenä ei tuu kutomisestakaan mitään. Nyt särkee vielä enemmän ku puudutuspiikkihaavassa on mustelma ja puudutus lakkas ;____;

Koitan huilata taas hetken. Öitä, ja muistakaa äänestää itkistä ees YHESSÄ kohtaa...ees yhessä!

LAURI-MATTI PARPPEI!!!!LAURI-MATTI!! L-M!

Nimim: Yksin mutta onneton, tikapuut hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti