sunnuntaina, lokakuuta 4

Ruskee on uus vihree

Edellisyönä katsoin: Kuroshitsuji ep 1-3, Antique bakery ep 3, Detroit Metal City ep 1, Dokuro-chan ep 1, Mirage of Blaze ova 1-3, Hetalia ep 35-36 ja sit luin: Pathos osa 1 (siis yaoita jos oli vampyyrejä). Eilen olin hyvin väsynyt juuri tästä syystä enkä jaksanu kirjottaa yhtään mitään. Sen verran sain aikaan et tein siihen Kiyoharu cossiin sen hanskan joka aikasemmin epäonnistu kahteen kertaan, mut kolmas kerta toden sanoo ja sain kuin sainkin siitä ihan hanskan näkösen ja se mahtuu käteenkin.

Tänää olin käppärässä ja katoin tv:stä typeriä ohjelmia, söin ja juttelin Even kaa. Nyt vois kattoo Mentalistii. En jaksas sitä Kuroshitsujii. Oon kattonu sitä nyt 5 jaksoo enkä tajuu miks se muka on niin hyvä, mut en osaa jättää kesken sarjaa minkä oon alottanu, tai osaan jos lasketaan sellaset piiiiiiiiiitkät tauot, mut katon kaikki kyllä jossain vaiheessa aina loppuun.

Miks hitossa joku kirjottaa jotain tyyliin RukiXKaiXReita? RukiXReita vielä menis, mut miks se Kai pitää sinne lykätä väliin. Ei Kaita kuulu parittaa! Paitsi sen rumpujen kaa. Argh.

Kiyoharu on kyllä liian sekshikäshhhh. Se aiheutta aivovammoja jotka aiheuttaa vihreen muuttumisen ruskeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti