keskiviikkona, lokakuuta 28

KINGDOM HEARTS!~

Pakko mennä nukkuun...
Pelasin tänään Atlantiksen, Neverlandin ja Olympoksen läpi ja pääsin Hollow bastioniin!!! <3

Joka on mun ensteks lemppari kenttä! Ei MITÄÄN liian ärsyttävää, turhauttavaa, vaikeaa tai pitkää o___O
Ja siellä on Riku! :Q
Se on kyllä aika reps, mutta Riku se on silti..se on niin iiiiiiiiiiiihana. On ne kyllä aika reps ne sen vaatteet. Sellanen yliopiston "Opi tuntemaan ihmisten lihaksisto" kokojumppapuku ja valkonen karvanen lannevaate YÄÄÄK! Ei se kyllä ihan niin maksimipallirepeeminen toisaalta oo ku kakkosen (nyt mulla alko soimaan päässä "pikku kakkosen poooosti~) Riku.

~KINGDOM HEARTS II & FINAL FANTASY VII SPOILEREITA :D !~


Tai ei nyt oikeestaan Riku vaan se kun sen näkee...Kairin kaa Sora vaan on silleen "Jee, toikin löyty" ja hyppelehtii ja halaa...muttakun Riku tulee ni Sora lankee sen jalkoihin poraamaan o__O

Missä vaiheessa siitä tuli homo? Ehkä siinä vaiheessa kun sille tuli nobody joka sitte ihastu Axeliin...eipäs kun Axel siihen...no, WHAT EVER! Ihan gay kumminki...miten Square on voinu tehä noin!? Ei sillä että mu haittais vaan sille että ne on oikeesti TAHALLAAN tehny SoRikua siihen PELIIN! ARGH! meinasin kyllä itekki alkaaa itkeen ku se löyty ;_____; Riku siis.
Jotenkin koskettavaa. Itken silti aina kun peli loppuu...ehkä helpotuksesta :D
Mutta AkuRokukin on siinä aika selvää o__O Saatanan Axel, menee pää sekasin tollassiista.
Itkin muuten sillonki ku se kuoli ;_____; IHAN kamalaa! N0 nyt musta tuntuu että kollotin koko pelin läpi xD
Square on ihan PASKA ku meni tappaan Axelin! Aeris oli vielä ihan pikkujuttu sen rinnalla. Cloudilla on Leon, Axelilla vaan Roxas....TYHMÄ SQUARE! TYHMÄTYHMÄTYHMÄ! Luin muuten sellasenki fikin missä Axel joutu "kuoltuaan" jonnekkin ihme rinnakkaisulottuvuuten nobodynsä kanssa joka oli Reno :D Se oli aika jännä paritus, ihan hyvä.
On kyllä KH2 ihan homo peli! Mutten yhtään ihmettele kun on yks nainen kahdeksaa

miestä kohti! Kyllä mäkin homoks alkaisin, pakkohan mun olis. Kun kaikki ämmät vaan juoksis Disney prinssiensä tai Clodin perässä (joka sekin on homo) ja Yuffiiee ei ketään haluu (Yuffentine HYI!!!) Miksei muuten KH:issa oo Vincenttiä? Tulee surku Cidiä ;_____;
Tulipa pitkä analysistraatiotti :DDDDDDDDDDD: BATMANIN TWOFACE! Ei sitäkään salee kirjoteta tolleen. Jari Sillanpää käy muuten salessa...
mansexmansexmansex. Taidan olla turhan väsynyt tähän...

Joo'o, huomenna luen fikkejä, se on vissi se.

Täytyy koittaa ostaa aurajuustoa :D

Haluisin löytää sen ööö...en enää ees muista sen pääparitusta sen fikin, mutta se oli tosi hyvä, joku hullu oli siinä kehittäny jonku toisen Sephiroth kloonin tapasen jutun jajaja...en musita ees kirjottajaa saatikka että missä se oli. Tästä tulee jännää!

Vincent siinä oli...oiskohan ollu ClodxVincent...kamala paritus, mutta se oli hyvä se kloonijuttu!


Pakko mennä nukkuu, lääkäri aikasin aamulla. öhhöh

Ainiin, sitä oikeestaan tulin sanomaan että oon pelannu pleikkaria koko päivän...heräsin 12 jälkeen ja kävin suihkussa ja avasin koneen ja tossa kahden aikaan alotin, ja nyt lopetan.

Save! noin, pelattu on 41h.....JESH!


Yuffu kiittää tästä päivästä, toivottavasti on humenna vielä tässä maailmassa, ettei herää jostain IHAN muualta D: KH:sta tulee aina sellanen fiilis ettei uskaltais mennä nukkuun ku pelkää että jos menekin kaveri hukkaan ja joutuu seikkaliseen AKUN ja HESSUN kanssa APUAAA!!!

Silent hilin pelaamisen jälkeen pystyn kyllä nukkuun normaalisti, mutta nään painajaisia yleensä Vincentistä, President Shinrasta ja Akusta ja Hessusta :DDDD


Öitä.


KELLO KOLME, JA KAIKKI HYVIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti