maanantaina, lokakuuta 19

Huoh

Tsukicon ohi. Nyt on vähän väsynyt olo ja pitäs vähän siivota, kun huomenna on miitti meillä ja olis kivempi kun ihmiset vois tulla jokseenkin siistimpään kämppään. Eihän me vielä olla ees purettu meen kamoja laukuista ja eteinen näyttää siltä ku oltas just tänne muutettu. Ehkä ihan kohta alotetaan.

Tsukicon oli aika turha. Ei se oikeen ollu sen parempi kun viime vuonnakaan. Tilat oli toki sillee paremmat et siellä pysty jopa olemaan ja liikkumaan. Toisaalta taas ongelmana oli edelleen se, että suurin osa ohjelmasta oli siinä päälavalla, joka oli siinä yhdessä isossa hallissa, missä oli kaikki muukin. Eli hälyä oli niin paljon, ettei puheohjelmista saanu mitään selvää, kun ei kuullu sanaakaan. Lisäks ei käyty ees kattoo tanssipeli ja j-rock karaoke paikkaa, koska oli kylmä ja käveleminen sattu eikä ees tiedetty missä se paikka oli, millanen se oli ja olisko sinne mahtunu sisälle. Vähän harmitti koska olisin halunnu ainakin tietää mitä kappaleita siel olis voinu vetää. Seittämän euroo oli tuosta ehkä vähän liikaa kun bänditkään ei kiinnostanu yhtään ja suurin osa conin ohjelmasta keskitty niihin.

Oli muuten aika pelle olo siinä Mana cossissa, mut ehkä se vähensi vähän pelleoloa kun moni sano et oli hieno. Kiyoharua ei tunnistettu lainkaan, mut mitäpä voikaan odottaa nuorilta, jotka tietää bändejä, kuten Aicle. SCREW, vistlip, ja mikä se neljäs olikaan mikä tuolla esiinty nii Dio. Niistä taas mä en ollu kuullutkaan ennen conia, paitsi Diosta joskus nimen. Mut eihän mun tarviikaan tietää tollasii ku tiedän Kiyoharun ja sehän on seksikkäin mies ikinä tai seksikkäin nainen jos se olis nainen eli seksikkäin ihminen siis.

Yuffu ei voi kirjottaa, koska se on addiktoitunut nettipeleihin. XD'

Ai nii. IHMISIÄ. Oli kiva nähdä ihmisiä. Ihan kaikkia en nähnyt joita piti, mut oli ihana nähdä niitä jotka näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti