sunnuntaina, lokakuuta 11

Kiireistä

Eilen oli aika kireinen päivä ja olin illalla ihan sika väsyny ku olin juossu ympäri kaupunkii koko päivän. Heräsin seittemältä ja pääsin kotiin kahden jälkeen yöllä. Toki kävin kolmen tunnin parturissa istumisen jälkeen kotona syömässä, ehdin kokkaamaan ja syömään, aikaa oli kaks tuntia ja samalla yritettiin vääntää kakkua Yuffun kaa. Kakusta ei kyllä tullu yhtään mitään, voin ottaa siitä kuvan huomenna.

Tänää oltiin sit Sirolassa Jinsein kanssa. Oli aika rentoo. Istuin tekemättä mitään ja katoin Code Geassia kuus jaksoa. Muu ohjelma ei kauheesti kiinnostanu enkä jaksanu jäädä kattoo GTOtakaan vaan lähettiin vähän aikasemmin kotiin. Jole teki hyvää pirtelöä siellä kyllä ja muutenkin kaikki oli taas tehny kaikkee hyvää nyyttäriruokaa ja söin ihan liikaa. Mustikkapiirakka oli ihan sika hyvää, mut en tiedä kuka sen oli tehny.

Jouduin lähtee käymään kirjastossa kesken kaiken ku tarvitsin yhden kirjan ja siellä on ens viikolla joku ihme juttu et ei voi lainata mitään. Ihan perseestä tollanen, mut hain sit Yuffun ja Iksun samalla kaupungista.

Oon siis blondi nykyään. Tai ehkä enemmän oranssi. Tai jotain siltä väliltä. On ihan sika hienot, tykkään näistä vaik edelleen tykkään mustasta enemmän. Hetken ehkä menee tottua näihin.

Muutama kuva ---->

 
 
Oli pakko ostaa tuollanen torttu tai mikä lie ku toi kuva näyttää ihan Pac-manin kummitukselta XD

1 kommentti:

  1. Musta se ei VIELÄKÄÄN näytä pac-manin kummitukselta, mutta ehkä vaan siks että pelkäsin niitä joskus :D
    Menin siellä kaupassakin ihan hiljaseks kun mainitsit niistä...kamala TRAUMA!

    VastaaPoista