sunnuntaina, huhtikuuta 3

Sinne meni Yuffu

Yuffu siis muutti Ikaalisiin tänään. Jäin kahestaan Mein kanssa tänne. Yritän huomenna ja tiistaina siivota täällä ja vähän järjestää ja sisustaa uudestaan kun nyt on vähän tyhjää.

Huomenna meen taas kouluunkin kun työssäoppiminen loppu. Otin edellispäivänä kuvia kaikest mitä oon koulussa tehny sen jälkeen ku viimeks laitoin kuvia. Oon unohtanu kuvata mitään, mut nyt tulee sit enemmän kerralla. Yhen jutun unohdin kuvata, mut se tulee kai sit joskus ku muistan taas. 

Eli ensin housujakson hommia:


Eli noi pitkät musta oli ne pakolliset plus ne pyjamat joista muistaakseni oon laittanu joskus jo kuvan ja jos en oo ni sanon vaan et ne oli siniset ja isot. Ei niissä ollu paljon nähtävää. Ja sit noi lyhyet mustat oli tollanen välityö ku olin taas vähän nopee ja piti keksii jotain tekemistä. Samoin oli se liivi, jonka tein kans ton jakson aikana mut unohdin kuvata sen. Noi housut näyttää vähän isolta tossa kuvassa ku mun malli, joka haluu pysyä nimettömänä, mut jonka joku ehkä tunnistaa kuitenkin, oli vähän laiha.

No mut sit hamejakson tekeleitä. Näistäkin puuttuu yks kun annoin sen Hemille ennen kuin tajusin ottaa siitä kuvaa. Pyydän kai Hemiä ottamaan siitä mulle kuvan kun kerkiän. Ja sit oli yks kamala harjotushame, josta en ottanu kuvaa ku se oli harjotus ja sitä ei kukaan koskaan laittas päälleen.

Vähän ryppynen toi ylempi, mut tost alemmasta tykkään tosi paljon.

Ja sit vielä tälläset housut, jotka tein kotona Girun keikalle päälleni huvin vuoksi.
Ne on söpöt <3

Sit Yuffun uusin tatska



Ja MERLIN
Odottelen tässä et kolmos kausi sais ladattuu itsensä ja katon sillä aikaa Bartenderin live-actionia. Aiba <3 Muuten tää vaikuttaa yht tyhjänpäiväseltä ku Kami no Shizuku eli se Kamen viininmaistelusarja. Tää on vaan Aiban drinkinsekoittelusarja. Täs ei varmaan kyl oo sellasii lähikuvii Aiban huulista ku tossa oli Kamen huulista, mut ei tarvikkaan olla ku Aiballa ei oo sellasii huulii ku Kamella. Aiba on eritavalla söpö. Nii ja sit luen Merlin fikkejä, koska Arthur/Merlin <3

Olisko siinä ollu kaikki tältä erää. Luultavasti.


3 kommenttia:

  1. Aa noi kolmannet housut on ihanat .____. (ja ofc noi pilkulliset) mut aa noi lyhyet mustat housut. Rakastuin ensisilmäyksellä.

    (..... eikä asiaa auta se että Kokilla on samantyyliset Goingin pv:ssä-- okei olen hiljaa)

    VastaaPoista
  2. eiku onks noi toiset housut--- ihan sama tajusit kuitenkin mitä tarkotin :D

    VastaaPoista
  3. Tajusin kyllä ja kiitän, tykkään niist itekin.

    VastaaPoista