torstaina, huhtikuuta 14

Miyavi eilen

Tavastialle ajelimme Emmin kanssa bussilla. Minä ajoin, eiku... No mutta, kuitenkin. Päästiin perille ihan suht kunnossa ja sit odoteltiin keikan alkua siellä pienten fanityttöjen takana. Kun MYV tuli lavalle niin siitähän se riemu repes. Ensimmäiset ajatukset: Onks se lihonnu vai miks sen pää näyttää noin sopusuhtaselta sen vartaloon verrattuna? Ompas se vanhentunu. Kui sen hiukset on noin rumasti? Se näyttää ihan Gazen Aoilta. Tai Nanalta. 

Sit se alko soittaa, yht nuottii... Sit seuraavaa ja kyl se siitä pikkuhiljaa alko sitten nii. Ne uuden levyn biisit sentään toimi paremmin livenä ku siinä levyllä, mikä oli erittäin hyvä, koska oon edelleen sitä mieltä et se levy oli aika paska, tai paremminki tylsä. Mut nehän on melkeen sama asia. No mutta me siellä kaikkien takana Emmin kaa jammailtiin aika kivasti ku oli tilaa. Ihme kyllä ei missään vaiheessa keikkaa tullu sitä oloo et kattoo kelloo vähän väliä ja miettii et eiks tää lopu jo. Meni oikeestaan kovin nopeesti ja olisin jaksanu pitempäänkin. Oli ihan hauskaa, vaik se musa ei niin kauheesti aina iskeny. Soittihan se sitten yleisön toivekappaleita pari ja rakkaat kanssa fanimme huutelivat sieltä sitten esitettäväksi Itoshii Hiton ja Ashita genki ni Naren. Ihan hyvät biisit. Tykkään molemmista. Varsinkin kun ne soitettiin akustisesti. Akustinen kitara <3 Mutta Ashita genki ni Nare on musta jotenkin niin kesäbiisi et se ei jotenki oikeen sopinu siihen fiilikseen tai jotain. Olisin ehkä toivonu Jibun Kakumeita tai Senor Senora Senorita olis ollu kans aika mahti. Mut kaikenkaikkiaan oli ihan ok keikka ja mul oli hauskaa.

Tunti jatkuu. Vähän väsyttää. Nukuin olkkarin lattialla, koska Mei.

2 kommenttia:

  1. Aika kauheeta et vertaat Mylvistä Nanaan :(
    Ja kai se pää nyt sopusuhtaselta näyttää ku kuitenki kattelet multa salaa siellä Edward Cullen kuvii!

    VastaaPoista
  2. Noku sen hiukset oli sillai ja se naamaki näytti sellatteelta.

    Ja me todettiin Emmin kaa et se ei oikeesti ollu lihonnu vaan se oli treenannu itelleen sellaset lihakset et se näytti isommalta ku ennen, jollon sen pää ei näyttäny niin isolta verrattuna sen vartaloon. Todettiin myös et se ei välttämättä oo tarkoituksellisesti treenannu mut kahden lapsen isänä sille on voinut tulla velvollisuudeks leikittää niitä ja kun se lennättää toista tyttöä toisessa ja toista toisessa kädessä ni kyllä siinä sitä treeniä tulee väkisinkin. Ja ku tytöt kasvaa ni treeni rankentuu siinä mukana sopivasti kehitysasteen mukaan.

    VastaaPoista