maanantaina, huhtikuuta 11

Miksi on tylsääääääääää miiinuuulllaaaa.... Olis vaikka mitä katottavaa, mut ei huvita katsoa mitään. Pääsin kotiinki jo joskus puol yhdeltä ku sain kaikki hommat tehtyy koulussa niin et ei ollu mitään tekemistä ja ope sano et mennään asioissa eteenpäin vast huomenna et muutki pysys vähän vauhdissa mukana ja sit se kysy et onks mul mitään kesken ja kun ei ollu ni se sano et no haluutko lähtee kotii. No totta helvetissä haluun lähtee kotii, jos noin kysyt. Mut sit ku pääsin tänne ni tajusin et eipä mulla täälläkään mitään kovin innostavaa tekemistä just oo. Meiki vaan nukkuu ja kamera on lainassa äitillä joka lähti iskän kaa tänää Nizaan. Ja kaikki muut on kai töissä tai koulussa tai missä ikinä ja mun pitäs men ostaa lyijyy mun kyniin, mut en viittis lähtee yksin kävelee taas tonne. Blaaaaaaaaaaaaah.

Keskiviikkona sentää pääsee kattoo MYVii taas.

Ehkä pidän jotku pippalot viikonloppuna ni ei olis niin tylsää. Paitsi lauantaina on kai Jinsein pääsiäinen ni sinne ehkä vois mennä.

Tampere kupliissakin käytiin kääntymässä lauantaina. Piti mennä nukkemiittiin, mut ei koskaan löydetty tietämme sinne vaan lopulta istuskeltiin Siperian Wayne's coffeessa jonkin aikaa ja käytiin Yuffun kaa lopettamassa meen DNAn nettiliittymä ja sit kierrettiin myyntipöydät, käytiin fantsussa ja karkkikaupassa ja lopulta mentiin nuudelibaariin syömään. Ei mikään kovin ihmeellinen reissu mut menipä siinä sekin päivä mukavan nopeesti. Cossasin Deneb/Yuutoo, mut kukaan muu ei tunnistanu ku Rei. Tiesin kyl et ei tunnistais. Vitsailin Hönden kaa et annan kaks euroo ekalle joka tunnistaa, joka ei oo Rei. Olisin saanu pitää kakseuroseni :) Kaappicossin ei siis aina tarvii olla se L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti