lauantaina, kesäkuuta 4

Itkis!

Oli tosi hauskaa eilen. Itkis oli ihan supermahtava ja niiden uus biisi oli loistava ja oli kiva nähdä paljon tuttuja taas kerralla. Söin kyl ihan liikaa, mut oli niin hyvää jätskii ja sitä pizzaa vaan teki niiiiin kauheesti mieli. Ei ollu oikeesti ees nälkä ku kävin ennen Annikselle lähtöä Evellä syömässä äitin tekemää riisiä ja lihakastiketta.

Mei lähti hoitoon Yuffulle kesäks, tai niin pitkäks aikaa kun kestän olla siitä erossa. Ehkä haen sen kotiin jo jazzien jälkeen.... saa nähdä. Jazzien jälkeen ei kai pitäs enää olla ku pari sellast viikonloppuu ku oon poissa ja sit se Ruotsin reissu. Koska saatiin kuin saatiinkin liput Gackton keikalle sinne. En tajuu miten huonosti niistä lipuista on uutisoitu kun ne oli tullu myyntiin viikko sitte ja niitä oli vieläkin myynnissä.

No mutta, tänään yksiin ylppäreihin ja sit alan miettii mitä sinne Ranskaan otan mukaan ja panikoin vähän ja sit oon pari päivää töissä, jos saan siellä mitään panikoimiseltani aikaseks ja sit onkin lähtö.

Pitäs kai käydä suihkussa ja pukee päälle.

1 kommentti:

  1. et sää hei millään viittis laittaa mulle linkkiä sinne siivosjuttuun kun enhän minä sieltä kaupungin sivuilta mitään löytänyt. :C

    VastaaPoista