sunnuntaina, kesäkuuta 12

Pariisi Day 3

The Night We Had Been Waiting For

Tosi kökköjä kännykkäkamera kuvia pari, koska en ehtiny siellä kauheesti kuvaamaan eikä tolla olis ees saanu kunnon kuvia nii en ees yrittäny. Jole kuvas videopätkiä valtavan määrän, mut en ala niitä tänne lataamaan ku menis ikä ja terveys ja parempi laatusiakin pätkiä löytyy. Katselen näitä vaan itse.









Kuten sanoin....

Näistä ei kauheesti nää muuta kuin valoa.




Väsynyt, mutta hyvin onnellinen :) Oli ihan mahtavaa ja koko reissun arvosta vaik en vieläkään käsitä et olin oikeesti siellä ja näin kaikki ja Yesungin housut oli laittoman tiukat ja Siwon oli ilman paitaa ja Eunhyuk oli ihan puolen metrin päässä ja Taemin oli söpöin ikinä ja Lady HeeHee ja voi hyvä jumala *reps* jajajaYunho ja Changmin ja voivoi en ymmärrä yhtään. Voi pojat (oli ne tytötkin ihan jees, en vaan oo kauheesti niitä kuunnellu, mitä nyt muutaman biisin). En muuten tienny et osaa kiljuu niin korkeelta XD Hämmästyin itekin pari kertaa.

Mut ei nyt tämän enempää, koska väsyttää ja ajatus ei kulje. Lopuks kai vielä ostokset sieltä. Paitaa en ostanu vaik yleesä aina ostan, mut se oli valeenpunanen ja totesin et mul on yks vaaleenpunanen keikkapaita ja oon käyttäny sitä ehkä kolme kertaa, KOTONA. Se ei vaan oo ihan mun väri. Päädyin siis siihen mikä vaikutti käytännöllisimmältä kun rahaa ei ollu oikeen enää laittaa ihan kaikkeen. Pyyheetki olis ollu hienoja, mut en olis kuitenkaa malttanu käyttää niitä. En oo käyttäny mitään mun MYV-pyyhkeistäkään kertaakaan.


Taemin, Yesung ja U-Know (koska ei ollu Jaea XD)


2 kommenttia: