keskiviikkona, syyskuuta 30

Suukkojen suurkuluttajat (on kai yhdyssana)

Nobu on IHANA(lihava)IHANA(lihava)...tai ainakin aamulla oli. Äsken kyllä jouduin laittaan sen pimeeseen vessaan häpeemään, nyt se on taas ihana (LIHAVA).

Kävin töissä tänään
(kin) ja joku täti soitti halus ostaa tähänaikaan vuodesta kerättyä pajua lehtineen päivineen!SIIS TÄH! En nyt jaksa selittä kaikkia vikoja mitä siinä pajussa tällä hetkellä on, mutta pajun normaali keruu tapahtuu joulu-helmikuussa ja nimenomaan ILMAN lehtiä. Onnea vaan sillekkin projektille mitä meinaa tehä...eikä ees tiedetty kuinka paljon pajua se ottaa, sano vaan pitävänsä kurssin , eli oletettiin PLAJON. Loppujen lopuks otti niistä meidän leikkaamista, plokkaamista ja uittamista ~4000 pajusta noin 500 kpl. Otti hiukan päähän. Muttei paljon, koska pääsin kotiin aikaisemmin ^__________^ Nyt alotin pipaa sitä MUCCua varten, aattelin saada maanantaiks valmiiks :O Todellisuudessa kuitenkin kudon sitä vielä junamatkallakin D: *Käy pitämässä Iralle seuraa,* palaa kun hanskat on valmiit. klo: 17 23 ~~~~~~~ Klo: 20:50 No, nyt on kahdet epäonnistuneet hanskat AAARHG! Ja mäki jouduin purkaan piponi päästyäni yli puoleenväliin kun lanka loppuu kesken jos kudon 85 silmukalla, piti vähentää 20 silmukalla ö___Ö

Mutta! Ostin minäkin suukkoja, mansikanmakuisia ja 25 kpl! Ollaan kai Iran kaa niin puutteessa että suukotkin tarttee OSTAA folioon ja pahviin verhottuna. Hö! Ollaan kyllä oikeesti niiden vakio ostajat....ilman mua ne ois kuollu jo sukunimeesä kauan kauan sitten.
Nobukin taas riehupelleili ja kasteli koko lattian...eihän sen muuten väliä, aina saa siivottua, muttakun on parkettilattia...se ei oikeen tykkää kastua vähänväliä. PERKKELE!!! Saaturin Erkki-Petteri, se on nykyään kokoajan vaan vesikipon alla, nyt kun sai Nobun hyppäämään DVD/VHS hyllyn päälle ja hajottamaan Eikan hepan. Sekin oli aika näky kin kissa liukastuu latapelilaatikkopinoon ja tippuu itsensäkokoisen keinuhevosen välissä lattialle mun pään korkeudelta. Ihan peljästys!

Juupajaapa, jatkan nyt tota pipaa, jospa se tulis valmiiks huomenna, sitte ois aikataulustaan edellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti