keskiviikkona, syyskuuta 30

Otsikot on ihan PASKAA

Olin Turussa. Japanin luennolla. Todella kivaa käydä siellä kaks kertaa viikossa. Siinä menee melkeen koko päivä varsinkin kun nukun jonnekkin kahteentoista aina. Meno Turkuun bussilla kestää noin kaks ja puol tuntii. Sit istun tunnin odottamassa luennon alkua, luento kestää kaks tuntia ja sit kaks ja puol tuntii paluu matkaa. Oon kotona puol yhdentoista aikaan. Enkä saa mitään aikaseks. Mul oli jotain sanottavaa aamulla mut en enää muista mitä kun en ehtiny aamulla avaamaan konetta.

Se oli hieno, mut söin sen jo. Olis sulanu muuten. En ehtiny ees nimetä sitä.

Eipä oikeen muuta. Ens viikolla on MUCCUUUU ja PARTURII ja kouluu ja ei mitää. Tsukiconki on aika pian. Melkeen liian pian.

Mietin jotain bussissa tänää mut unohdin jo senkin. Se ei varmaan ollu mitään järkevää. Mut jopa luin bussissa kans. Mangaa. Oli aika hyvä, mut tietenki oli vaan eka osa ja nyt en tiedä mitä seuraavaks tapahtuu ku mul ei oo enempää sitä. Ja pian tulee RAHAA! Ja sit menee rahaa.


Pitäs alkaa ehkä myös suunnittelee miten saisin aikaa tälläsen asun:

Teinipeilikameroin aamulla aikani kuluksi ennen ku piti lähtee bussiin. Mun hiukset pysy suorina ulko-ovelle asti. Laatu niin PASKAA, etten kehtaa laittaa kun yhen just ja just. LOL OMG ja teini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti