maanantaina, syyskuuta 28

LISÄÄSLISÄÄLISÄÄ!

Salkkarit just on paras :D En kyllä tiedä miten kestän kattoa sitä . . . PASKA homma sekin, kun on niin huono ohjelma että on jo hyvä. Oikeestaan on vaan mielenkiintosta kattella mitä helvettiä ne keksii seuraavaks kun kaikki on jo nähty Kauniissa ja rohkeissa ja Päivienviemäässä! :O (tai sitten minun on pakko PAKKO myöntää itselleni että jään koukkuun TÄYSIN turhiin ja typeriin asioihin ja sarjoihin.)

Ja toi Nobskun laatikko on ihan paras! Hyvä jos kaveri mahtuu istuun siihen ja tossa se natisee liitoksistaan kun jälkä väenväkisin ahtaa ittsensä nukkumaan siihen... en ymmärrä miten voi olla turvallinen olo kun on niin piukassa seiniä vasten että meinaa tukehtua!

Nukkumisesta puheen ollen, minäkin olen nyt nukkunut 5 yötä vakituisesti sohvalla, koska "siivottiin", eli heitettiin kaikki ei järkeenkäypä roju huoneeni ovesta sisäään ja ovi visusti kiinni. Saanpahan oppia sitten tulevaa pummielämäänivarten, oon jo tullut tuloksiin miten on parasta nukkua selkänojallisella penkillä 3 yötä ILMAN että tulee selkä kipeäksi. eimuutamoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti