keskiviikkona, maaliskuuta 9

Väsyttäääääääääääääää

Ja joka paikkaan sattuu. Haluisin käydä nukkumaan jo, mut mua muistutettiin Jinsein vitun vuosikokouksesta. En yhtään muistanu et se oli tänää ja olin töissä ihan sillee jes koht pääsee nukkuu ja vilkuilin kelloo varmaa viiden minuutin välein koko seittämän tuntii ja sit en päässykkää vielä :( On se hyvä ku on viimisen kahden vuorokauden aikana oikeesti nukkunu joku kolmetuntii ja sit jotain satunnaisii muutaman minuutin pätkii lisäks ku en osaa nukkuu missää autossa tai kadulla ilman et herään joka kerta ku jotain tapahtuu esim. auto pysää tai valaistus muuttuu.

Mut keikka oli kyl kaiken tän kivun ja väsymyksen ja 16 tunnin jonottamisen arvonen. Mul ainakin oli ihan vitun hauskaa. Ei ees haitannu et en taaskaan tunnistanu varmaan puoliikaan biiseistä ja osaa en ollu varmaan kuullukkaa, mut jotku bändit vaan toimii livenä, soittaa ne sit mitä vaan. Ja joskus on vaan niin väsyny et ei tajuu mistään mitään ja kaikki paska kuulostaa hyvältä. Mut siis Giruthan ei siis ollu paskaa vaik olinki väsyny ja fiiliksissä ja varmaan mikä vaan olis kelvannu :) Oli hyvä olo. Ainoo mikä häiritsi oli se miten Ryo sen nykysessä hiustyylissä jotenki muistutti kauheesti Uedaa. Siis ne hiukset ei muistuttanu mut ne sai sen kasvot muistuttamaan jos tajuutte mitä yritän selittää. No ette kuitenkaa tajuu. Mut siis ei se ennen oo muistuttanu. Tai sit en oo vaan huomannu. Ihan sama. Häiritsi kuitenkin.

Pyysin Essiltä kyydin sin kokoukseen, koska mun reisilihaksetki on niin kipeet et käveleminen sattuu XD En tajuu mitä muka oon tehny. Hyppiny puoltoista tuntii tasajalkaa ja kävelly hiukan. Kyykkyynki meneminen on ihan tuskaa. Niskakivun ymmärrän koska jännitin hartioita varmaan sen koko 16 tuntii ku siel oli niin jäätävä tuuli. Mul ei muuten ollu kylmä mut varpaat jääty ja se tuuli yritti men kauluksest sisää. Ja uskotteko et puikoil on ihan vitun vaikee syödä kun sormet on ihan jäässä ja kädet vaan tärisee :( Selkä on kipee koska purin töissä tänää koko päivän laatikoita, koska en halunnu mennä sin myymälän puolelle hoipertelee.

Aamul nousin puol seittämältä et ehin käymään suihkussa ku en viittiny/jaksanu mennä sillon kolmen jälkeen ku tulin kotii. Kyl sit seisoinki siel suihkussa joku kolmevarttii kuuman veden alla ja olin ihan sillee ahhhhh ihanaa, lämmintä, puhdasta <3<3<3

Nyt pitää men tulostaa yks paperi ja sit lähtee sin kokouksee ja sen jälkeen saan nukkua toivottavasti. Saa luvan olla lyhyt kokous. Lyön tolla nuijalla kaikkia, jotka poikkee aiheesta ennen ku mä pääsen lähtee kotii.

2 kommenttia:

  1. Raju tilitys, mut onneks oli jepa keikka sitten. Et kai enää sit oo PJ Jinseis vai?

    VastaaPoista
  2. En todkaa oo ees hallitukses. Keskityn johonki muuhun ja otan rennosti.

    VastaaPoista