sunnuntaina, maaliskuuta 13

Tähdenlento

Oltiin Even kaa Turuus kattoo jotain bändiä, LCMDF tai jotain vastaavaa, joku kirjainhirviö kuitenkin. Tulin sieltä just. Eve ei ollu ihan varma tykkäisinkö siitä ees, mut aattelin et ihan reiluu et meen seuraks ku Eve on kuitenki luvannu tul sit mun kaa kattoo KAT-TUNii jos sinne koskaan pääsen. Mut oli kuitenkin ihan hyvä keikka ja laulajal oli jotenki tosi jännä ja söpö ääni ja siit tytöstä tuli jotenki mieleen yks Even kaveri. Musiikkikin oli ihan hyvää. Eli hyvä että lähdin. 

Paluu matkalla nähtiin tähdenlento. Tai ei olla ihan varmoja oliko se tähdenlento, mut oletettaisiin niin koska muut vaihtoehdot olis ufo ja putoava satelliitti. Oli aika wtf tilanne ku puhuttiin vaan jostain ja sit yhtäkkii taivaal edessäpäin joku valo liikkuu sika nopeesti syöksyen alaspäin ja katoo yht nopeesti ja molemmat on sillee "mikä toi oli" ja oltiin hetki ihan hiljaa ja kumpiki unohti mist oltiin oltu puhumassa. En oo koskaan ennen muistaakseni nähny tähdenlentoo, tai oletettavasti tähdenlentoo, voi olla et se sittenki oli UFO. Mut kuitenkin.

Nii ja sit Eve selitti et siit olis hienoo jos kaikki olis ylösalasin ja jos joku kerrostalo täyttys vedellä mut joka kerrokses olis silti jotain ilmaa aina ja sit se vois sukellella ruokaa keittiöstä niinku muumipeikko ja et se on aina miettiny millasta olis bussionnettomuudessa, jossa bussi oli väärin päin ojassa ja se vaan kiipeilis siellä tai jotain. Sit se sano et pitäs ehdottaa johonki Heurekaan jotain bussiturmasimulaattoria tms. Olin hetken hiljaa ja nyökyttelin sillee et "Seeeeelvä" Yöllisil matkoilla tulee kyl välil puhuttuu tosi hämärii juttui joist tulee vähän outo olo tai sellanen mitä ihmettä oikeen taas liikkuu päässä fiilis. Mut hei olisko vähän siistii sukellella kerrostalossa?

1 kommentti: