torstaina, maaliskuuta 3

Aikaan saannoksia

Tein housut. Ne on aika siistit. Alotin ne eilen ja tein tänää loppuun. Nyt voin laittaa ne ens tiistaina Girun keikalle.

Sit hain kesätöitä ja katoin uusimman Oozu jakson, joka oli aika mahtava ja vähän siivoilin ja kaikkee (tämä siis eilen). Tänään en oo vielä tehny muuta ku ne housut ja pyyhin pölyt olohuoneesta, koska siirsin tietsikkapöytäni omaan huoneeseeni ni mun piti pyyhiä se ni sit ajattelin et pyyhin sit samalla muutenki. Sit kuvasin Evania hiukan, mut tuli aika nopeesti liian hämärää.

Nyt en jaksais enää oottaa tiistaita. Onneks saatetaan päästä huomenna kattoo itkistä, jos saan auton lainaan.

Nii ja sit eilen tilasin KAT-TUN kalenterin täks vuodeks. Oli vaan sellanen olo et vähän piti shopata. Sit päätin et tilaan Jinin live dvd:n kans. Se kyl julkastaan vast oliko toukokuussa joskus, mut tilaan sen jo ku mun rahat on siirtyny paypalille, koska saan tän kuun ajan vielä alekupongilla vähän helpotusta. En oo ees varma miks päätin et haluun just sen enkä jotain muuta, mist tykkäisin yleensä enemmän. Ehkä koska voin ostaa sit Tokiosta ku joskus päästään sinne ni aikalailla kaikkee sitä muuta mitä olisin voinu haluta ku niistä ei oo enää ku regular versioita tarjolla ja tuosta saan vielä limitedin kun tilaan sen nyt. Ja kuitenki tykkään Jinistäkin silti.

Mun ehkä piti sanoo vielä jotain, mut en muista mitä. Saatte kuvan Evanista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti