maanantaina, marraskuuta 15

Sitä paskaa

Johon yllytyshulluna suostuin mukaan XD

Mut ensin. Oltiin Tsukiconissa eilen, mistä toi gyaru ideakin lähti. Mut siis. Oli ihan jees reissu. Aika turha oikeesti, mut näki jotain kavereita ja oli ihan hauskaakin. Rahaa vaan meni. Ostin Girugameshin levyn (sen mikä multa puuttu (NOW)) ja sit lipun ens Desuconiin. Oikeestaan tänään meni enemmän rahaa ku ostin pipon ja tukkaa. Mutta.

Reissun suurin rakkaus Hugo Bossin näyteikkunasta ku satuttiin kävelee ohi. KENGÄT <3<3<3<3<3<3
Kuka haluu ostaa mulle noi?

Ja sit kuva. Näytän vähän väsähtäneeltä tässä, mut olinkin vähän ja ne saakelin portaat sinne viidenteen kerrokseen. En oikeesti oo niin hyvässä kunnossa. Ehkä pitäs olla.
Toivottavasti ne kuvat mitä Emmi otti onnistu paremmin ja saan niitä jossain vaiheessa. Glorialla on muuten niin perseestä kuvata ku missään ei oo kunnollista valoa.

Mut sit tähän päivään. Valitan ensin et kamalaa herätä aamulla meikkaamaan ja mun vaatekaapin sisältö koostuu lähinnä miesten vaatteista tai muuten tosi poikamaisista vaatteista ni saan käyttää vähän luovuutta. Enkä oikeesti osaa meikata ku en sitä oikeen oo harrastanu. Mut ehkä jotain tulee tästäkin kokeilusta. Jos ei muuta niin valtavasti valitusta sisältäviä postauksia XD

Nii ja valitanpa siitäkin et miten hitossa me saadaan mitään kuvia ku aina on vaan pimeetä ja hämärää ja vielä pimeempää. Eikä meen kämpässäkään oo kunnon valoja kuvaamiseen. Ja tääl on ihan kauheen sekastakin. Meen pitää kuvata jossain pihalla seuraavaks tai jotain. Mut täs nyt jotain.





Oikeesti näytän vaan pissikseltä XD Mut toi uus pipo on aika söpö. Sekä mun että Yuffun.
Viime talvena en millään halunnu mitään karvalakkii, mutku... Syytän Uedaa ja White X'mas PV:tä.

Koulussa tein sellasen liivihärdellin ku Philipillä on W:ssa. Kuvaan sen myöhemmin ku en nyt jaksanu.

1 kommentti: