maanantaina, marraskuuta 15

Mitä paskaaD:

Me saatiin Iin kaa _HYVÄ_ idea...
Päätettiin pukeutuu tänään gyaruiks töihin/kouluun. Onneks kumpikaan meistä ei ole esim Salen kassalla töissä D:

Ja tänään kaupungilla aika venyi VIIKOKSI. Siis tällä viikolla aina sunnuntai iltaan asti voitte bongata Iranniinat kaupungilla gyaruksi pukeutuneina!

Päätettiin myös pitää blogia onnistumisesta ja hiuklan kuvailla.
Eilen illalla laitettiin kynsiä ja valittiin tän päiväsiä vaatteita/koruja.

Päivä 1 :
Aamulla heräsin tuntia aikaisemmin suihkuun ja meikkaamaan. Aikaa oli kuitenkin liian vähän, sillä jouduin tilaamaan Iralle keikkalipun ja se vähän takkuili. Lisäks unohdin laittaa korut :O 10:15 aikaan olin töissä ja laitoin siellä ripset ja luomivärin, muuten oli kaikki, kello oli 10:30 kun olin täysin valmis. Mietin vaan sitäkin et jos vielä olis hiukset ni pitäs varmaan herätä 2 tuntii aikasemmin.
Töissä oli TIETYTI suttaavaa puuhaa, eli spraymaalausta pienessä huoneessa missä vain yks ikkuna. Mulla oli kokohaalaripuku päällä, kasvomaski ja kyynärpäihin asti kumihanskat. Jouduin laillaa osan mikeistä uudestaa ku naamassa oli niin paljon sinistä :/
Kotiin päästyäni nukuin tunnin ja kävin sit Iin kaa ostoksilla ja kaupassa, Ii laittaa kuvia ostoksista myöhemmin. Tän päivän ainoo miinus oli se että sato ja naama kastu inhottavasti ja avokkaat. Korkkarit oli aivan täynnä loskaa ku pääsin kotiin T___T

Tänään laitan uusiks kynet, katton huomisen vaatteet ja ettin yhen hajuveden ja jotain koruja. Huomenna kerron lisää, mo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti