tiistaina, marraskuuta 16

Että huomenta vaan!

Aamulla tosiaan luulin olevani 1000 vuotta nukkunut kivilohikäärme kun heräsin. Eli kankea ja särkyinen ja piti noustakin 2 tuntii aikasemmin ku normaalisti, sillä oli psykologi aika 8:30.
No siinä sit reippaasti menin suihkuun ja rasvaileen 7:15 ja söin ja puin ja meikkkasin. 15 min. ennen ku mun ois pitäny lähtee ja asettelin sievästi irtoripsiä nassuuni, psykologin sihteeritäti soittaa ja ilmottaa et aika on peruttu T____T
Tässä mä oon nyt ollu tunnin verran ainakin ihan täys vetimissä ja meikeissä valmiina lähtöön ja karoliina lupas hakeekki mut ni ei ees tartte lähtee kävelee kauheen aikaseen...HÖÖÖH!
Oikeestaan on tosi kivaa saada laittaa nätit valmiiks katotut vaatteet ja näyttää hyvältä töissä. Normisti nousen 30-15 min. ennen ku pitää lähtee ja heitän mahdollisimman lämpösen vaatteet päälle :D

Tänään on aika pitkä päivä, Iraa tullaan kuvaamaan annikselle jonkun koulujuttuu varten ja sit on vielä se Lauan näytelmän enskari. Se enskari mua jänittää, mut uskon et menee hyvin ja on hyvä.

Mut katton nyt jakson tota Lady Oskarii ja meen sit töihi. Toivotaan et Iii saa otettuu meistä tänään paremmat kuvat ku eilen.

Kivaa tiistaitaa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti