sunnuntaina, kesäkuuta 6

Vihdoinkin

Toimii!!

Meen netti ei oo toiminu melkeen koko päivänä tähän mennessä. Nyt vihdoin toimii taas. En tajuu mikä sillä on ollu taas. Ärsyttää.

Mut sainpahan sitten odotellessa katottuu Kabuton loppuu. Se loppu kyl oli vähän WTF?!? Mut ei anneta sen häiritä. Se oli sitä koko sarjan aina välillä.

Sit sain katottuu Gokusenin live actionin ekan kauden. Nyt alkaa toinen kausi. Oonki odottanu koska täs on kaikkii kivoi tyyppei mukana kuten Kame ja Jin. Vähän ehkä harmittaa ku täs on kaikki uudet oppilaat, ku opein tykkäämään niist vanhoist tosi paljon, varsinki Shinist (en toki siks et se oli söpö XD) ja Uchi oli toinen lemppari ehkä. :( Mut kyl tää tästä ku Yankumi hakkaa vähän järkee noidenkin päähän. On muuten varmaan yks harvoja naishahmoja, joita en lainkaan vihaa, vaik se on välillä just sellanen mitä en yleensä voi sietää.

Oon kattonu kans Nobuta wo producea. Sekin aika häiriintynyt sarja. Vähän ku Yamato nadeshiko shichi henge, mut sijoittuu kouluun ja jätkii on vaan kaks. Ja Kamekin on molemmissa pääosassa.

Haluun muuten cossii Kamee tästä. Joskus, ehkä ens vuonna tai... Mus on pakko olla joku vika, koska en tajuu miks aina haluun ehdottomasti cossii aina niitä dorkimman näkösiä asuja mitä vaan löydän. Oon päättäny vaik mitä mitä haluun cossii enkä varmaa ees muista enää kaikkii, mut ainakin Kamen rider Kivaa ja ehkä Summer warsin King Kazmaa (se on jänis). Jes.

Jinsein kaa katotaan Gokusenin animee, mut tykkään tost livest enemmän.

Tein myös cossiproppia tuossa odotellessani et tää taas toimis ja leikkasin haavan sormeeni. Mul ei kai vaan sais antaa mitään terävää.

Anyway, bye-cycle ja sillee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti