sunnuntaina, kesäkuuta 13

KLUSTERMUS 2010

Aika pitkään aikaan en oo kirjottanu...noh, voinhan aina valehdella etten oo kerinny kun oon ollu töissä. Täyttämässä ristikoita :D

Mut eilen oli Klustermus ja oli ihan mahtavaa taas. Tällä kertaa olin vaan, en tehny mitään koko homman eteen ku pääsin sinne vasta hiukan ennen kolmea ja oli niin hiljastakin ettei kukaan tarvinnu apua. Mun kyyti lähti hiukan seittemän jälkeen ni en voinu auttaa purussakaan...se vähän kyllä harmitti :<

Mut oli siistii ja upeeta, sääliks käy niitä pahvipäitä jotka ei tajunnu tulla tai oli muka jotain "tärkeämpää" tekemistä. Paljosta jäitte paitsi! Tuomaskin oli ku suoraan miami vicestä <3<3<3<3<3<3
Olin ollu niin tohkeissani et olin unohtanu lompakkoni Raumalle. Onneks Mikko lupas hhuolehtii sen mulle tänään, ni ei tartte ite lähtee bussilla pörräämään yhen lompakon takii.
Yks hyväkin asia sattu, nimittäin sain mun tilaaman uuden amnestyn mekon just sopivasti perjantaina postissa ni sain sen sinne klusuun päälle.

Huonookin onnee oli ku Hönssi peeveli unohti cossipukunsa meille kun ne lähti porukalla Desu-coniin. Olin heänny viideltä aamulla meikkaan sitä ja sitte heään seuaavan kerran 1o maissa ku Ira soittaa et ne on päässy peille ja et puku on jääny. Minä sitte reippaana tyttönä pyöräilemään vesisateeseen Matkahuollon konttoriin joka suueksi harmikseni oli kiinni. Mulle ei tullu mieleenkään et oisin voinu vaik kattoo netistä et onko se ylipäätään auki, cossi oli vaan saatava Lahteen. Noh poljin sitte ihan läpimärkänä takasin kotiin. Hukkareissu, mut kannatti kokeilla.

Mun tekee mieli kissanpentua ku kävin kattoossa Tiperiusta...kai se kijotetaaan noin?
Nojaa, kuitenki, ja tuli ihan hirvee vavvakuume...pakko saada sellanen. Nobu kuitenkin suorastaan on ku iso vavva, en vaan tiedä mikä muhun iskee tälleen keväisin. Vai onko mulla vaan jotenki takaraivossa se tieto et tähän aikaan vuodesta syntyy melkeen kaikki vahinkopennut ja niitä aletaan sit jokapaikassa jakeleen ilmaseks kaikkiin kamaliin paikkoihi vaihtaan kaljaa vastaan tai veteleen alas vessanpytyistä. En tiiä mut pelkkä ajatteleminenkin itkettää. Haluisin oranssin, sen nimeks tulis se Gneissis :DD Niinku se yks tyyppi Nortikassa. Alunperinhän meidän piti Iran kaa saada oranssi ja harmaa kissa joiden nimiks ois tullu Gneissis ja Kole, mut sit tulikin Nobu ja Mei. Genesis ois kans aika porno nimi...sen lempinimi ois sitte joku...ööö KÖLLI! Mut toisaalta tykkään lyhyistä nimistä lemmikeillä, niitä on niin plajon helpompi sitte soveltaa kaikkeen kutsumiseen sun muuhun.

Noin, ja nyt kun kirjotin enemmän vavvakuumeestani ku vuoden suurimmasta tapahtumasta, aattelin kattella serranon perhettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti