maanantaina, kesäkuuta 21

Minäkin

Kirjotan taas. Oltiin Desuconissa viikko sitten. Oli ihan kivaa. Ohjelmasta se osa mitä kävin kattomassa oli kiinnostavaa ja porukkaa oli paljon. Yö meni aika nopeesti laulaessa ja juostessa ympäriinsä et pysy hereillä. Ei mulla oikeestaan kauheesti oo sanottavaa. Ei mitään kauheen ihmeellistä tapahtunu. Pari uutta kaveria tapasin ja ostin pari kirjaa taas. Pari cossi kuvaa tähän väliin.

Lol joku Gackt. Näistä otettiin photoshoottia eilen kun oli Hönssilläkin puku (se unohti sen kotiin ku lähettiin desuun). Kuvat on kuitenkin vielä Jolella, mut mitä ehittiin kattoo niin siel pitäs olla muutama ihan hyväkin kuva.

Tappoase Frau (07 Ghost). Toi viikate on hienompi ku toi cossipuku. Mut joo. Molemmat kuvat Hemin kamerasta. Ekan otti Laura toisen kaiketi Hemi.

Seuraavaks pitäs alkaa tekee Traconin cossia. Nyt olis olkkarissakin tilaa leikellä kangasta eilisen jäljiltä, mut saa nähdä mitä saan aikaseks tänää.

Oon jotenkin innostuneempi kattoo j-doramaa ja je-bändien livejä kun tekee cossia. Ei tossa cossissa varmaan kauaa menis kun alottas, mut alottaminen on aina niin vaikeeta.

En jaksa kirjottaa enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti