sunnuntaina, huhtikuuta 25

TERPPI!(teksti sisältää laittoman monta huutomerkkiä!)

Oltiin eilen kattoossa Kick-ass!!!!!!!!!!
Se oli paras leffa mitä oon ollu kattoossa leffassa sitten Batmanin HOOOOO!!!!
Olihan se Liisakin ihan ok, mut näyttelijät oli ihan ahterista Johnnyä ja Helena-bonham-carter- ia lukuun ottamatta. Mut tosiaan, käykää kattoossa, jää samanlainen fiilis ku Jokerista hoitsupuvussa AAAAAAAAAHHHH!!!!!!!

Tänään on sunnuntai, jeahjeahjeah!
Huomenna pääsee töihin...toivottavasti.

Mut ennen sitä pitäs mennä ruokkimaan Butler, äidin pieni kisu, kun äiti lähti laivalle O__o
Sinne pitäs pyöräillä, mut pyörä on Iran ja todnäk aika kusipäisessä kunnossa, kun on koko talven seissy kellarissa. Siinä on muutenki tosi huonot renkaat ku sitä käytetään niin vähän. PASKA!
Mut sen jälkeen pääsis nukkemiittiin Sariannalle (en tiiä miten se kirjotetaan, joten sääästäkää mut)ja siellä varmastikkin on sitten ihan rattoisaa.

Sitte kaks tosi ikävää asiaa.
1. VIEROITUSOIREET!!! Meidän KAIKKI konsolit on enemmän tai vähemmän rikki (tai vanhoja :D) Kohta on myös PÄÄ rikki, ellei asialle tapahdu jotain ARF.
Mulla oli viikon loma, jonka oisin voinu vaan viettää istumalla sisällä ja pelaamalla FFV:tä kaikessa karvaisuudessani kisujen kaa. Mutta koska en voinu tehä sitä, ni olin 3 päivää vapaaviikostani töissä!

2. Mun tissit on kasvanu, ja ne näyttää ihan hirveiltä!!!!!!
J a sen lisäks pitäs vielä muka ostaa sellassii välikausi rintsikoita et saisin nää kamalat mahtuu johonki, mut tiettekö mitä kunnon rintaliivit maksaa!? LIIKAA!!!
Joten täytyy käyttää bikinin yläosia koko kesä. M!

Ostin muuten eilan kolmet kengät! Yhet tossut ja kahet tennarit kirppikseltä. Oli tosi ihania ja laitan heti niistä yhet jakaan ku lähen tästä YEAH!!!
Mulla oli myös tosi ristiriitanen olo eilen siellä kirppiksellä, kun olin Viviennen piadassa siellä ja mietin että viittinkö maksaa hameesta 7 euroo :D
Ostin muuten myös kivatn karkkiraidallisen setin jossa oli kaks pussilakanaa ja kaks tyynyliinaa.

Nonni, nyt lähen ennenku se yks hyeena syö siellä kämpässä yksinään sohvan tjsp.
Kiitos ja anteeksi, ystävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti