torstaina, huhtikuuta 1

HELP NEEDED

Mitä teen mielestä nää kuvat yrittää mainostaa ja kumpi olis parempi tai kummasta viesti välittyy selkeemmin (tai ainakin se viesti mikä teille välittyy näistä jos tajuutte mitä ajan takaa)? Mielipiteitä (tää on koulutehtävä).

Kaikki palaute ja mielipiteet erittäin tervetulleita. Kaikkee saa kommentoida fonteista väreihin jne. 
Saako noista yläreunan teksteistä selvää? Onko toi ristijuttu typerä?

2 kommenttia:

  1. mulle tulee mieleen ainaki tosta ekasta että se on jonkunlaine tollanen juttu missä yritetään estää ihmisii tekemäst itsemurhii. äh, en osaa selittää D: englanniks onnistuu vähän paremmin, mitä ajan takaa > bandad is enough only for the physical injury, the agony remains still after it has healed.

    mut nyt ku aloin miettii nii ei noitten välttämättä itsemurhiin tarvii liittyy, toi toinen ainaki vois liittyy vaik johonki pahoinpitelyyn tai johonkin. toivottavasti autto ees vähän? en oo mikään ammattilainen mitä nyt tulee kuvien tulkitsemiseen:__D

    VastaaPoista
  2. Sairaalan mainos, jee. Porin Lääkäritalolle ehkä kelpais. Fontti ylhäällä kaunis mutta ehkä liian koukeroinen tai sitten se ei vaan kunnolla erotu taustasta. Alaosan fontti näkyy hyvin ja toi risti on yleismaailmallinen logo jonka kohdalla voi todelleisuudessa olla mainostajan logo. Alempi mainos selkeempi - siis parempi mut eiks sitä teippiikin pitäis olla kuvassa?

    VastaaPoista