perjantaina, tammikuuta 22

Viiminen päivä Lontoossa

Viimisenä päivänä aamu meni pakatessa loppuja tavaroita laukkuihin. Meillä oli niitä muffinssejakin jäljellä vielä seitsämän ja vain yks laatikollinen saatiin mahtuu matkalaukkuun. Ja niitähän ei voinu ottaa lennolle mukaan. No päätettiin et syödään yks kolmestaan ja syötetään ne kaks muuta World's endin myyjille, koska oltiin menossa vielä käymään siellä viime hetken ostoksilla.


Kamat siis laukkuun ja menoksi.


Koska mulla oli vielä vähän käyttörahaa jäljellä päädyin ostamaan vielä kaulakorun, joka ei ollu niin kauheen kallis, mutta hieno silti.



Jolekin osti Dog tagit, jotka oli tosi kivat. Sit saatiin kaikki myös pinssit, joista mulla ei nyt oo kuvaa. Mun pinssissä lukee I am expensiv ja sit siin on sellanen lapsen piirtämän näkönen kukka. Se on aika sulonen.


Yuffun viimehetken ostokset aiheuttikin sitten sen, että meen oli pakko pakata uudelleen lentokentällä, et saatiin kaikki kamat mahtuu viiteen laukkuun (kaks ruumaan ja kaikille yks laukku käsimatkatavaroita). Oli muuten kiva leikki, ku siel oli sellasii puntareita, joilla sai punnita laukkunsa aina 50 pencee/laukku. Ryan Airillahan on se, että ruumaan menevä laukku saa painaa enintään 15kg ja käsimatkatavaralaukku 10kg. Meen laukut ei uudelleen pakkaamisenkaan jälkeen ylittäny mitään rajoja, vaik vähän pelättiin isoimman laukun puolesta. Seki paino kuitenkin vaan 14,5kg. Yesh! Mut nyt vähän hyppäsin.


Yuffu osti siis:


korvakorut (ihan sika hienot)




toiset korvakorut (mul on kans tälläset)




laukun (tuli heti käyttöön uudelleen pakattaessa. Tonne mahtuu ihan sairaasti tavaraa.)




sukkia ja legginssejä (rakastan noita keskimmäisiä raitasia)




Rocking horset. Näitä tultiin oikeestaan hakemaan, kun Yuffu päätti, että se kuitenkin haluaa ne. 


Yuffun siinä valitessa mitä kaikkea ostaa, me juteltiin sen myyjän ja sen kollegan kanssa kaiken näköstä. Syötettiin niille molemmille muffinssit, joista ne kiitteli kovasti. Sit se ykkös myyjä esitteli sellasta kirjaa mis oli kaikkii malleja, joilla oli Viviennen tuotteita päällä ja selitti niistäkin kaiken laista. Sit mä jotenkin päädyin näyttämään sille kuvia mun cossiasuista. Me oltiin ekana päivänä mainittu sille, et oltiin cossattu Nanasta kerran, ja ku mulla nyt oli kalenteri mukana, ja cossikuvat sen välissä, ni Yuffu kysy jos se haluis nähä kuvan siit Nana cossista. Se tietysti halus ja siinä ku etin sitä kuvaa sieltä muiden joukosta ja annoin sen sille ni se ihasteli sitä vähän aikaa ja kysy sit et voisko se kattoo niit muitakin, joten annoin sit koko kasan ihmeteltäväks ja vastailin kysymyksiin parhaani mukaan. Se sentään tiesi mitä cosplay on, joten sitä ei jouduttu selittää. Meni munkin aika siinä sit ku Yuffu käytti loputki rahansa.


Kun sitten päästiin sieltä kaupasta ulos (ei niin, etteikö oltas voitu jäädä sinne vaik asumaan), lähdettiin kohti linja-autoasemaa ja sieltä lentokentälle. Syötiin kyllä linkka-asemalla ennen lentokentälle lähtöä.




Linja-autohan on siis paras paikka hoitaa turisti kierros ja valokuvaus. Riitti ainakin meidän tarpeisiin.




Aivan kauhee toi kirkkaan oranssi auto. On muuten hemmetin kiva, kun ihmiset blurraa itsensä kuviin jo valmiiks, ni mun ei tarvii muokata kaikkii eriksee, vaan voin laittaa nää tänne ihan suoraan kamerasta sellasinaan.
























blurblurblurfiuuuuuu




Melkein kentällä. Muutaman tunnin päästä oltiin takas Suomessa. Ruoho oli vihreempää lennon toisessa päässä :)




Tänään nukuin tosi pitkään. Kun olin käyny suihkussa ja olin "aamupalalla" ni Yuffu tuli Tinjan kanssa kotiin. Tinja tuli tietysti hakemaan heti kenkiään. Sit Lauraki tuli käymään ja katsomaan ostoksia. Siinä meniki sit koko päivä kun mentiin vielä illaks Lauralle koiravahdiks, ku Laura meni leffaa. Postissa kävin myös, koska mulle oli paketti. Siellä oli peruukki mun Aya cossiin, josta nyt siis puuttuu vaan miekka ja korvakoru. Kengät ja nahkahanskat lainaan äitiltä. Cosplay Gaala lähestyy, mut mä oonkin jo melkein valmis.


Öitä nyt taas. 
Jole kai lisää kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti