torstaina, tammikuuta 21

Lontoossa 2. päivä


Tiistaina oli Yuffun synttärit. Me lähdettiin liikkeelle Yuffu sai meidät vihdoin ylös sängystä. Mä olin ihan sika väsyny eikä me käyty ees hotellilla aamupalalla. Join vaan mehua aamulla. Minäpä vedin sitten uudet rokki ponit jalkaan ja Yuffulla oli ne avokkaat joissa on se sydän. Vähän paleli Yuffun varpaita, joten käytiin ensin kysymässä jos World's endissä olis ollu sukkahousuja, koska Yuffulla oli vaan legginssit. Ei ollut, mutta myyjä (se sama kiva myyjä) neuvoi että vähän matkan päässä samalla kadulla olis sukka liike. Me sitten käveltiin varmaan vartin verran ennen ku löydettiin se. Kyllä siellä sitten sukkia olikin, ja säärystimiä ja sukkahousuja ja ties mitä. Vähän ehkä tylsän värisiä suurin osa, mutta lähti sieltä jotain kuitenkin mukaan. En kyllä ollu ennen nähny 110 denierin sukkahousuja. Miks sellasia ei oo Suomessa?







 





No siellä sukkakaupassa ollessamme Yuffun toinen kenkä hajosi, siitä lähti yks sellanen metalli osa ja ne ei pysyny kunnolla sen jalassa. Siispä Yuffu käveli rikkinäisellä kengällä niin pitkälle kun pystyi ja sen jälkeen sukkasillaan loppumatkan toiseen Viviennen myymälään. Kyseinen myymälä olikin sitten ihan erilainen kun World's end. Se oli sellanen hienohelma liike, jonka myyjät katto aika pitkään ja kärttysesti kun Yuffu käveli sinne ilman kenkiä. Pienten neuvottelujen ja yhden puhelin soiton World's endiin jälkeen Yuffu kuitenkin sai uuden parin rikkinäisten tilalle. Ja mä päädyin ostamaan huivin.





Seuraavaks piti lähteä käymään Urban Outfittersillä etsimässä Evelle kenkiä.

Löysinkin sellaset kun piti ja taas yhden puhelin soiton jälkeen (Äitiiii, löysin Evelle kengät, laita mulle rahaa.) oli Evellekin tuliaiset valmiina. (Oli muuten hyvät tuliaiset ja tulivat tarpeeseen vielä samana iltana. Muistattehan, että mulla on jalassa ne uudet kengät.)



Yuffukin löysi söpöt kengät Urbanilta ja laitto ne heti jalkaansa, koska sen jalat oli ihan rakoilla niistä avokkaista.


Urbanin jälkeen mentiinkin sitten etsimään Jolelle uusia kenkiä. Ne löytykin aika nopeesti heti seuraavasta kaupasta. Jonkin aikaa se sovitteli erilaisia, mut pääty sellasiin kivoihin harmaisiin Fred Perry tossuihin. (Niistä ei kyllä ole kuvaa, unohdin.)


Kenkien jälkeen matka jatkui Gantin liikkeeseen, josta haettiin tiettyä takkia kaverille. Se löyty kyllä vielä helpommin. Helposti löytää kun tietää tarkalleen mitä on hakemasta ja mistä sellasen saa.


Sit olikin aika tavata Mikko, Jolen Lontoossa asuva kaveri, jonka kanssa mentiin sit syömään yhteen italialaiseen ravintolaan. Siel oli ihan älyttömän hyvää ruokaa ja mun jalat oli todella onnelliset, kun otin syömisen ajaks kengät pois jalasta. Syötiin jälkiruokaakin. Yuffu söi synttäreittensä kunniaks kaks jälkkärii. Omnomnom <3


Kuitenkin ennen ku päästiin sinne ravintolaan, törmättiin ylisöpöön pikkuseen kakkukauppaan, jossa oli ihania muffinsseja. Ostettiin niitä kahdeksan ja sit se myyjä sano, et ku ostaa neljä ni saa yhden ilmaseks. Eli jos ostaa kahdeksan ni saa ilmaseks kaks. Eli lopulta niitä oli kymmenen ylimakeeta muffinssia, joista jo yhden syömisestä tuli huono olo. Ah ihanaa. Mut ne oli SÖPÖJÄ!

























Ruokailun jälkeen alkoi operaatio "etsitään Tinjalle kengät". Se ei ollutkaan niin helppo homma. Suuri osa kaupoista oli kiinni ja ne, jotka oli auki oli joko kauheen kalliita tai niissä ei ollu mitään sopivaa. Siinä sitä sitten kierrettiin, kunnes lopulta löydettiin nämä:

Dorothy Perkins.


Sitten metsästettiin baaria, jossa olis tilaa istua. Helpommin sanottu kun tehty. Käynnissä oli joku jalkapallopeli ja kaikki baarit oli ihan täynnä. Löydettiin kuitenkin yks ja istuskeltiin siellä sitten loppu ilta. Kun päästiin istumaan, tuli käyttöä niille Even kengille, koska mun jalat oli NIIIIN kuolleet, et oli pakko päästä niistä rokki poneista eroon. Even kengät tuntu niin ihanilta ku ne ei painanu mitään eikä painanu/puristanu mistään, ne on mulle vähän isot. Niillä kävelin sitten takas hotellille.










Hotellilla yritin vähän pakata, ettei tulis aamulla mitään suuria yllätyksiä, kun kaikki ei mahtuskaan laukkuihin. En kyllä kauheen kauan jaksanut sitä tetristä pelata, vaan menin aika pian nukkumaan.


Tässä vielä mun pieni hattu, josta unohdin ottaa sen kuvan. Se on oikeesti Eijin hattu, lisäsin vaan yhen mustan nauhan (sekin on Eijin) ja kellon (sekin Eijin) siihen kiinni. (Älkää välittäkö sotkusesta tukasta, se oli tupeerattu sillee kivasti aamulla, mut se litisty päivän mittaan. Tota hattua mulla ei ollu niiden kaa.)



Kirjotan myöhemmin viimisestä päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti