tiistaina, tammikuuta 19

Eka päivä Lontoossa

Saavuttiin pitkän auto+lentokone+bussi+kävely matkan jälkeen hotellille eilen kolmen aikaan aamuyöllä.

Lentokentältä. Activating combat mode.









Bussissa lennon jälkeen. Matka jatkuu kohti Lontoon keskustaa.




Tänään sitten noustiin aamupalalle kahdeksalta. Mysliä ja paahtoleipää. Sitten lähdettiin kaupoille World's Endiin.



Kaunista Lontoota. Vissiin joku roskien kuljetus/haku päivä, kun kaikki on tuoneet jätteensä noin nätisti tuohon tienviereen.


World's Endistä lähti pitkien pohdintojen ja muutamien pikku ongelmien jälkeen mukaan seuraavaa:



Mun uudet rokki ponit (päädyin mustavalkosiin vaik olin suunnitellu mustia (niitä ei ollu), mut sit ku ajattelin ni päätin et noi on just hyvät) kokoa 5. En uskonu et mul olis oikeesti niin pieni jalka. Mun kaikki muut kengät on 5 puol tai 6 (tosin 6 on liian iso, mut mul on aina monet sukat et ne pysyy jalassa). Pakko laittaa huomenna jo jalkaan, vaik tiedän et jalat kuolee jos yritän kävellä koko päivän uusissa kengissä <3 (En edes kerro paljonko noista maksoin, mut jos Lontoosta asti lähen noita hakee, ni saa maksaa ihan mitä vaan.)



T-paita. You think you own the world. Rakastuin tohon heti, vaik se ei ehkä oo ihan täysin mun värinen.



Ja tätä käytetään kaupungilla seuraavat pari viikkoa (ellei sada, koska sillon se menis pilalle).



Yuffun toinen korvakoru (sille on myös pari). Noi pakattiin eri laatikoihin et ne pysyy varmasti ehjinä.



Yuffun helmet. Ihan Yuffun näköset.



Yuffun kengät. Voi olla vähän vilposet laittaa huomenna, mut meinaa laittaa ne kuitenkin.



Ja vielä Yuffun paita. MIYAVILLAKIN ON TOLLANEN, ainakin oli siinä yhessä photoshootissa.


Oli ihan sika kiva kauppa. Liian kiva. Myyjäkin oli ihan paras. Mahti paras! sanoo Yuffu. Se jutteli kaikenlaista ja ehdotti, että me mentäs käymään Camden townissa, koska siellä olis ihan meidän tyylisiä kauppoja. Käytiin sitten viemässä ostokset hotellille ja suunnattiin sinne. Lontoon metrot ei oo lainkaan niin hankalia kun olin kuvitellu (ja Jole oli hyvä navigaattori) olisin ehkä pärjänny itseksenikin.



Päästiin siis Camden towniin ja se oli just hyvä paikka ja kiitokset kuuluu sille World's Endin myyjälle, koska muuten ei oltas varmaan ikinä eksytty sinne. Siel oli ihan sikana kenkiä ja hattuja ja kaikkee mitä vois ehkä löytää Suomen Backstreeteiltä, mut miljoonasti enemmän. 






Just kun päästiin sinne, alko kuitenkin sataa ja meil oli nälkä. Ei ostettu mitään tuolta (ihan hyvä sinänsä, koska mun rahatilanne rokki ponien jälkeen on hieman heikko). Tämä johtui lähinnä siitä, että päätettiin mennä ensin syömään. Löydettiin kiinalainen ravintola buffet (ruoka oli ihan sika hyvää), mut ennen kun ehdittiin sisälle meidän luo kävelee tyttö, joka kysyy kelpaisko ilmanen hiustenleikkuu. Mä en halunnu, koska yritän just kasvattaa näitä ja Jole ei halunnu muuten vaan. Yuffu kuitenkin on odottanu pääsevänsä parturiin jo jonkin aikaa, joten mikäs sen parempi kuin jos sen saa ilmaseksi, säästää ainakin kenkien verran. Yuffu siis otti take awayn sieltä kiinalaisesta ja me jäätiin Jolen kaa sinne syömään. Sit mentiin ettii Yuffu ja saatiin istuskella partureiksi opiskelevien heppujen keskellä pari tuntia odottamassa, että Yuffun uus tukka tulis valmiiksi.



Hyvältä näytti siinä vaiheessa ku päästiin paikalle. Pikku myy :) Hyvä siitä tuli myös valmiina. Siitä mulla ei kyl oo kuvaa. :( Jolella olis. Yuffu käski käyttää hymiöitä, mut en osaa. Ne on kaikki ihan rumia. En käytä niitä enempää!



Kun tukka oli valmis, ni siirryttiin vauhdille Oxford streetille. Oli muuten ihan vitusti väkeä. Ja kauppojen ikkunat näytti siltä, et siellä ainakin palais rahaa. Päätettiin kuitenkin siirtyä kohti Piccadillyä ja käytiin myös The Apple storessa. Jolesta varmaan tuntu kuin olis kotiin tullu. Ihan hieno paikka sekin, mut yksiikään kenkii ei kyllä löytyny. Voisivat kehittää sellaset hi-teck kengät, jois olis kaikki samat varusteet ku iPhonessa.



Piccadillyllä käytiin Waterstone's:lla (kirjakauppa, helvetin iso sellanen) ja päädyin siihen lopputulokseen, että siellä oli liikaa kaikkea, et sieltä olis voinu löytää yhtään mitään. Ostin kyllä pari kirjaa lisää sarjaan, jota mulla on jo ennestään, mut jota on pirun vaikeeta löytää Suomesta.


Käytiin myös aivan ihanassa kakkukaupassa/ravintolassa/missä ikinä. Siel oli ihania kaikkii leivoksia ja ne oli ihan törkeen hyviä. Tuli ihan mieleen Antique bakery -anime/manga siit paikasta.








Hotellille paluuta viivytti hieman navigaattorin hetkellinen sekoaminen. Odoteltiin sitten hetki seuraavaa junaa, kun noustiin vahingossa edellisestä pois liian aikasin.













Tähän asti siis ollaan pärjätty ihan mahtavasti, vaikka oon sitä mieltä et Lontoo on ihan väärinpäin. Kaikki kadut menee väärään suuntaan ja kartat on ylösalasin. Luulen et se johtuu kuitenkin siitä Maailman lopusta, kaikki käänty päälaelleen, koska käytiin siellä. Siinä on kaupan yläpuolellakin (ja sisällä) sellanen iso kello, joka kulkee kauheeta vauhtia taaksepäin. Lopulta vastaus elämään maailmankaikkeuteen ja kaikkeen löyty sieltä kiinalaisesta buffet ravintolasta, jossa se tuotiin ihan pöytään paperille kirjotettuna. 42.


Unohdin ottaa kuvan mun hatusta, jota tosi moni on kehunu lentokentältä asti. Ehkä kuvaan sen huomenna, koska se on aika hieno. Lennon turvatarkastuksen suorittanu nainenki anto mun pitää sen päässä metallinpaljastimen läpi, vaik siitä roikkuu kello, koska sen mielestä se oli hieno ja se ajatteli et se olis vaikee laittaa takas <3


Nyt kai pitäs käydä nukkumaan et jaksaa huomenna taas kävellä.
Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti