tiistaina, lokakuuta 4

Levyjä ja Berliiniin lähtöä odotellessa

Tein haalarin vielä koulussa. Tänään sain valmiiks ja istuin toimettomana varmaan kolme tuntii ku ei ollu enää mitään tekemistä. Huomenna on jakson viiminen päivä ja pitäs kai keksii jotain tekemistä etten ihan turhaan istu koko päivää. Ehkä yritän tehä jotain nukenvaatteita.



Sit sain luokkakaverilta korvikset kun se ei kuulemma niitä käytä kun ovat liian naiselliset tai roikkuvat vai miten se nyt oli. En tiedä käytänkö näitä itekään mut jos en käytä ni laitan kai sit eteenpäin. Noi ristit ei yleensä oikeen oo mun juttu.

Sit ostin bentoboksin ja lusikan, koska löysin kivan boksin ja tarviin oikeesti lusikan jota voin kantaa mukana, ku tuntuu et aina tarviin lusikkaa ja sit sellast ei oo.


Ja lopuks kävin ostaa vielä uuden hiiren kun tosta vanhasta ei oo mihinkää ja se vaan kiukutti mua ku se ei koskaan toiminu ja sain klikata kaikkee miljoona kertaa ja scrollaus ei toiminu kunnolla ja välil se ei ees liikkunu. Mut nyt toimii. Tää oli niin kiva et annoin sille nimenki. Se on Micky. Vanhal ei ollu nimee ku se oli niin tyhmä. Sanoin sitä vaan tyhmäks ja idiootiks.


Mut nyt jatkan Buffya. Oon melkeen tokan kauden puoles välissä.


Ainii ja sit ajattelin et ostan ehkä joululahjoja tänä vuonna jopa parille ihmiselle. Löysin kaikkee kivaa ku kiertelin kaupungilla. Nii ja ostin myös toisen USB-jakajan, joka onkin jo täynnä. Tossa vanhemmassa on nyt yks vapaa paikka ni saan siihen sit viel yhen ulkosen kunhan mulla joskus on varaa ostaa sellanen. Ja sit vielä kameraan muistikortin koska Eve haluu omansa takas. Tyhmää ku pitää kaikkee ostaa ku vanhat hajoo tai ei riitä.

1 kommentti: