sunnuntaina, lokakuuta 16

Leivoin muffinsseja tänään ja sit söin ne melkeen kaikki ite ja sain vatsani kipeeksi. Mut oli hyviä. Pari jäi jääkaappin vielä huomiseksi koska en olis pystyny syömään niitä oksentamatta.


Ja haluun tänne sellasen "luin" nappulan kans, koska kukaan harvemmin kommentoi tai ees klikkailee noita mitä meillä nyt on tossa ja mua vaan kiinnostais tietää lukeeko näitä kukaan koskaan. Pitänee lisätä sellanen.

2 kommenttia:

  1. Eipä haittaa mua ei :3 Mun bloggaaminen on hiukan tynkää nykyään, ni tervetulo Hemi. Muistan et sovittiin ihan kaoottisuuden nimissä olla laittamatta tagejä, mut koska sust on tullu tollanen some huora ni joo, voin koittaa. Kaikkee en varmaan kyl jaksa kätdä läpi, ja tuskin mun kirjotuksissa on mitään mikä niitä sun twitteri(stä tulleita)lukijoita kiinnostais.

    VastaaPoista
  2. No joo tiiän et ei pitäny olla tagejä, mut mua ärsyttää ittee ku en löydä mitä oon hakemassa käymättä koko saakelin blogia läpi ja täällä alkaa oikeesti tätä tekstii olla aika lailla. Enkä usko et ihan tuhoon kaoottisuutta kun suurin osa postauksista on tagattu random shit. Must random shit on jo itsessään aika kaoottinen tagi.

    VastaaPoista