torstaina, tammikuuta 6

On kovin väsynyt olo enkä osaa kirjottaa mitään ku edellinen postaus häiritsee ajatuksia.

Oon lukenu vaan fikkejä koko viikon, koska löysin mukavan pitkiä tarinoita useemman kappaleen. Tykkään lukee pitkiä ku ne ei lopu heti. Lyhyissä on se ongelma et ku sen on nopeesti lukenu ni sit saa alkaa ettii uutta ja fikkien (hyvien) etsiminen on PERSEESTÄ. Koskaan ei meinaa löytää mitä etsii tai ei löydä mitään hyvää niiden miljoonan huonon seasta ja joutuu lukee niitä huonoja ties miten monta ennenku löytää sen yhden hyvän, joka on sit niin lyhyt et sen lukee puolessa tunnissa. 

Eipä nääkään niin juoneltaan erikoisia ole, mut näis on sentään ollu kielioppi suurinpiirtein oikein tai ainakin selkeesti luettavaa, mikä ei lainkaan oo niin yleistä mitä vois toivoa. Eikä nää hypi tilanteesta toiseen ilman mitään selityksiä. Vihaan sellasia fikkejä joista ei saa mitään selkoa, koska tapahtumat hyppii ja kieli on niin huonoa et sitä ei vaan pysty ymmärtää ilman et lukee joka lauseen moneen kertaan ja korjailee/arvaa mielessään mitä siinä yritetään sanoa.

Nyt vois jatkaa lukemista vähän matkaa ennenku pitää men hakee porukat iskän veljen synttäreiltä. Olin siellä itekin aikasemmin mut Even piti pääst kotii ja mä en jaksanu jäädä sinne yksin, ku en oikeen tuntenu ihmisiä. Vihaan myös sukujuhlia, mut sainpahan ruokaa ja kakkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti