keskiviikkona, syyskuuta 8

PLÖ

Inhoon muuten noita otsikoita...joko kirjotan liian pitkii tai sellassii missä ei oo mitään perää/järkeä. Kerron nyt täälläkin, vaikka Havanassa josta tein kissablogin, on tästä asiasta kans.
MUT!
Tänään lopetettiin antamasta N&M:lle märkää ruokaa.
Olin ihan varma et ne vähintään loukkaantuu siitä et ne saa vaan joitain kuivanaksuja. Vaan kävipä päivastoin, ne söi ihan ku mitään eroo ei ois ollukkaa. Hienoja mömmiäisiä mulla.

Lauantaina on mangapäivät, enkä oo vielä päättäny et meenkö sinne mangapäiville vai meenkö Sipooseen kattoon Munkkia. Mua ei kyllä yhtään nykyään nappaa mitkään noi conit sun muut häsmäkät. Kun en jaksa pukeutuakkaan, cossaamisesta puhumattakaan.
Mut sitte toisaalta siihen et kehtaanko mennä toisen ihmisen kotiin viikonloppuna aika lyhyellä varotusajalla ja se et miten sinne pääsen on kans aika...öh.
Loppujen lopuks päätän kuitenki olla kokonaan menemättä.

Illalla soitan kuitenki sinne sijaiskotiin ja juttelen hiukan ruokinnasta. Ku haluun alkaa barffaa Munkkis-miestä, mut eriasia on et pitääkö mun kui paljo totuttaa sitä raakaruokaan ja kui nopeesti N&M tottuu raakaan + ravinnelisiin.

Jees, mut kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti