keskiviikkona, joulukuuta 7

Piparkakkulinna

Eve oli Porissa pari päivää ja kun ensin oltiin katottu joku 9 jaksoa Supernaturalia niin juhlistettiin itsenäisyyspäivää leipomalla äitin kaa piparkakkulinna ja pipareita. Meen linnasta tuli tosi upea XD Meen piparitaloista on aina tullu aika upeita. Jostain syystä meen koristelu menee aina vähän yli tai käy joku muu onnettomuus niinkun tällä kertaa meen linnan välikatto ei kestäny meen tornia ja jouduttiin vähän paikkailee ja tukee sitä rakennelmaa.
Sit viime viikolla sain mun uuden sohvan ja ompelin verhot ja maalasin vähän huonekaluja ja nyt pitäs saada enää pari hyllyä seinään parit kehykset julisteille ja toi yks ilmotustaulu alas tuolta seinältä. Mattoa ei nyt enää ole lattialla kun Mei juhlisti itsenäisyyspäivää kusemalla sen päälle.
Viikonloppuna Yuffu ja Jolekin oli käymässä ja katottiin Aladdin ja käytiin Havanassa ja haettiin kiinalaista ja naureskeltiin Yuffun kaa kpoppareiden lemmikeille. Olis hauska nähdä sitäkin kaksikkoa välillä taas. Ens viikonloppuna olis tarkotus mennä Tampereelle pitää Supis maratoonia Even luo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti