sunnuntaina, elokuuta 28

Party partyyy

Oli ihan sika kivaa eilen. Lähettiin aamulla seittämän aikaan ajaa Helsinkiin Sohiin ja Hemin kaa. Jätettiin auto Espooseen ja mentiin sieltä bussilla. Ensin mentiin Super Junior flashmobiin Senaatintorille ja oltiin siellä sit vähän aikaa. Ihmeteltiin muita ja yritettiin tanssii vähän jotain kertsien koreografioita muiden mukana. Siel oli jotain korealaisii turisteja ihan sikana ja yks pariskunta tuli kysyy meiltä et voiko ne ottaa meistä kuvan. Ihan älyttömän hämmentävää eikä tajuttu yhtään et mitä ne puhu mut oltiin sitte kuvassa ku kiltisti kysyivät. Se mies oli vielä hämmentävämpi ku se jotain selitti ja osotti mua ja naamaansa/leukaansa/jotain ja sit taas mua ja ainoo sana mitä ymmärsin oli Heechul. Hymyilin vaan sille XD


Sit käytiin Kampissa ostaa Hemille kello ja sit mentiin Korea Houseen syömään. Niin hyvää ruokaa <3 Ja tarjoilija poika oli edelleen söpö vaik se ei nyt näyttäny niin paljoo Yesungilta ku viimeks XD Sieltä jatkettiin sit Glorialle Annyeong!Partyihin, jotka alko viideltä. Oli mahtavat partyt vaik musiikki oli voinu olla vähän vaihtelevampaa. 2ne1:ia SuJua ja SHINee:a tuli jatkuvasti ja moni biisi tuli ties miten moneen kertaan. GD&TOPin High Highki tuli varmaan neljään tai viiteen kertaan, Lucifer tuli vähintään neljään kertaan ja en ees tiedä. TVXQ:ta ei soitettu ku Mirotic ihan alussa ja sit KYHD ku Sohii ja Hemi kävi pyytää. Mut ei se mitään. Meil oli ihan parhaat afterpartyt autossa matkalla kotiin.


Meen piti jäädä yöks Helsinkiin, mut mua ei väsyttäny tippaakaan ku lähettiin partyista ni päätettiin et lähetäänki ajaa ni päästään omaan sänkyyn nukkuu. Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva reissu ja parasta matkaseuraa. Lokakuussa uusiks!


Almost forgot! I'm SO SORRY about this, but I had to: LoliTOP. Tää on Hemin vika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti