sunnuntaina, heinäkuuta 17

Aurinkoa ja Animecon

Oli kiva viikonloppu. Vähän meni con kyllä auringonotoksi varsinkin tänää, mut mikäpä siinä. Lauantaina vähän sato alkuun vettä, mut ei pahasti ja se loppu sitten iltaan mennessä. Pari ihmistä jopa tunnisti meidän cossit! Iltabileet oli mahtavat, tai oikeestaan Delicious Orange oli mahtava ja bileet muuten oli aika limudisko blah. FFFight on vähän vanhentunu juttu (onneks on järjestäjä porukka itekin sen jo tajunnu ja oli kuulemma viiminen minkä järjestivät) enkä jaksanu sitä oikeen seurata nii istuskeltiin siellä vähän aikaa vetämässä henkeä DO:n jälkeen, koska tuli hiki tanssiessa ja lähettiin sitte nukkumaan.

Tänää ei sit cossattu mitään ja käytiin ostaa mulle Traconiin lippu ja sit kattoo Animeseuroja koskenut paneeli, jonka tarkkaa nimee en nyt muista, mut oli ihan kiinnostava ja sit otettiin aurinkoa pihalla istuskellen ja musiikkia kuunnellen, ihmisiä tarkkaillen ja arvostellen XD

Me ei lauantaina moikkailtu oikeen kenellekään ku mietittiin et tunnistaako kukaan meitä enää ja oli vähän epäsosiaalinen olo. Ei jaksanut juosta tuttujen perässä kyselemässä "moi muistatko mut?" nii otettiin rennosti ja ootettiin et ne tulee moikkaa meitä jos haluuvat. Tänää yritin sit jos moikkailla jos näin tuttuja.

Jazzmajoittujatkaan ei oo hajottanu paikkoja eikä vieny mitään ja kämppä on muutenkin ihan kunnossa ja Mei on ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti