lauantaina, toukokuuta 15

Turussa

Kikucon.


Eilen ajettiin Turkuun ja nukuttiin Annikalla. Tänään alko con. Ei siellä mitään kauheen ihmeellistä ollu, mut ei silti paskempi. Ohjelma ei kauheesti jaksa kiinnostaa, mut on se ihan kiva nähdä ihmisiä välillä taas vähän enemmänkin. Melkein osallistuttiin FFFightiin, mut en halunnu mennä yksin ja Hönssiltä meni pupu pöksyyn. En oo koskaan osallistunu, vaik välil on tehny mieli. Jotenkin vaan tuntuu et se vaatis tietyn mielentilan tai jotain, en tiedä. Otin valtavan määrän kuvia, mut unohdin kameran johdon kotiin, niin en saa niitä koneelle ennen ku vast sit kotona. Unohdin myös iPodin laturin :( En mitään maailman kaatavan tärkeetä unohtanu sentään.


Cossin siis Turks Vincentiä tänään ja on varmaan yks mun lemppareita tällä hetkellä. Onnistu tosi hyvin. Ja rakastan tota peruukkii. Ostin neljä kirjaa taas vaihteeksi sen yhden sijaan mitä oli tarkotus, mut se ei onneks nyt kaada mun budjettia, koska sain mummulta rahaa viimeks ku oltiin siellä käymässä. Ärsyttävää ku kaikist hyvist sarjoist tulee uusii osia just sillon ku ei olis varaa niihin, mut ne on kuitenkin pakko saada.


Mitään vaate tarpeita mulla ei kuitenkaa oo taas vähään aikaan, koska äiti oli järjestäny vaatekaappiaan ja vein sieltä vähän paitoja, joita se oli viemässä pois.


Nyt mietitään mitä tehtäs seuraavaks.


Huomenna cossaan Yuutoa. En oo vielä varma, että peruukilla vai omilla hiuksilla, mut kuitenkin. En vieläkään usko et kukaan tunnistaa sitä ees cossiks. IHAN YKS JA SAMA. Yuuto on ihan mun lemppari nyt.


Suunnitellaan lähtevämme jonnekkin baariin ilmeisesti jonkin ajan päästä.


Vois syödä jotain ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti