perjantaina, maaliskuuta 26

Jepujee

Totaaa. Eipä ihmeempiä. Tää on tällänen "eipä olla hetkeen kirjoteltu"-postaus. Oltiin siis Tampere Kupliissa. Ei ollut kovin kummonen taaskaan. Cossikisa käytiin kattoo. Hemi oli mukana siinä ja pääs finaaliinkin. Olin siis Lauran, Jolen, Hemin, Essin ja Hönssin kaa. Oli se ihan kiva päästä johonkin ihmisten ilmoilla välillä, mut tavallaan vähän turha. Mulle tuli kauhee ikäkriisi sen jälkeen ku tuntuu et coneissa ja muissa ei oikeen oo mulle enää mitään, ku en tunne halua tai tarvetta mennä mukaan kaiken maailman ekstra letkajenkkoihin sun muihin. Useimmat paneelitkaan ei kiinnosta. Ainakaan Kupliissa ei ollu mitään mikä olis kiinnostanu. Tai no Hetalia juttu olis voinu kiinnostaa, mut sen toteutus oli niin laaduton et jaksettiin olla siellä ehk kymmenen minsaa ja sit lähettii vetää. Nukkemiitissä käytiin lauantaina Lauran kaa ku muut meni syömään. Seki meni aika istuskeluks ku mul oli mustaa kynsilakkaa ni en uskaltanu koskee kenenkään nukkeihin ni kattelin niitä vaan kauempaa. Yhen mangan ostin. Myyntipöytien tarjonta ei oikeen innostanu myöskään, ku tarjolla oli avaimenperiä ja kännykoruja ja jotain sika kalliita figuja ja pehmoja. Ja kaikki sellasista sarjoista, mitkä ei niin kauheesti kiinnosta. 

Kaiken kaikkiaan parasta koko reissussa oli ehkä se et ylipäänsä näki ihmisiä, vaik ei kellee oikeen puhunutkaan ja se ku katottiin Housee Jolen luona illalla. Ollaan muutenki katottu Housee joku 20 jaksoo ekan tuotantokauden alusta. Saatiin Essiltä lainaan kolme ekaa kautta.

Eihän mun toki oo ollu tarkotus mitään kouluhommii tässä tehä, ei. Mut täytyy kyl tehä ne tässä niin pian kun mahdollista. Huomenna on videoilta, mut ehkä jos sen jälkeen kirjottaisin vähän.

Tänää oli Susun yks vuotis synttäritki. Oikeesti. Se on mun uusin nukke ja sekin on jo vuoden vanha. Mut eilen sain mailia et seuraava on matkalla Suomea kohti. Se tulee kaiketi sit ens viikon aikana ehkä. Sit laitan siitäki kuvia.

Eipä tällä kertaa muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti