keskiviikkona, heinäkuuta 25

Niin päättyivät Pori Jazz festivaalit tältä vuodelta

Enkä rikastunut yhtään. En saanu vuokralaista. Mut tulipa käytyä Jazz kadulla pariin otteeseen. Mitään en ostanut, mut Eve osti meille metrilakua. Sen lisäksi käytiin Even kanssa katsomassa Janelle Monaea yks ilta. Eve halus mennä kattoo ja mä menin sitte seuraks kun äiti makso meen liput. Musiikki ei ehkä ollut ihan sitä mitä yleensä kuuntelen, mut ei ollut huono. Ja esitys ei jättäny kylmäksi. Oli kyllä niin energinen neito. Ja nätti ku mikä. Enkä oo ennen ollu keikalla jolla artisti lähtee yleisön päälle surffailemaan. Kaikilla bändeillä, joiden keikoilla olen ollut (siis niiden joiden keikoilla olis ees ollu tarpeeks ihmisiä siihen touhuun) on niin hulluja faneja ettei niistä artisteista olis ollu mitään jäljellä jos ne olis sinne yleisön sekaan uskaltautunu. Vähintään vaatteet olis revitty päältä.







Sit kävin vielä piknikillä Yuffun ja Jolen kaa Norah Jonesia katsomassa. Laura tuli mummunsa kanssa siihen myös vähän ennen ku Jones alotti. Oli ihan mukavaa. Oli kiva nähdä Yuffuakin. Oli jo ikävä. Musiikki meni vähän ohi kyllä. Ei ollu taas ihan mun juttu ja oli oikeesti aika taustamusaa. En tainnu ees kattoa lavalle päin kun ei siellä ollut mitään nähtävää. Konsertin jälkeen päätettiin lähtee vielä katsomaan uus Batman. Sekin oli ihan hyvä. Kaikki on ollu vaan ihan hyvää. En oikeen osaa sanoo siitä mitään mikä olis jääny erityisesti mieleen. Paitsi Cillian Murphy. Sama pätee uuteen Spider-maniin, joka käytiin katsomassa Even kaa aikasemmin.


Ainoo leffa mikä on tehny isomman vaikutuksen on ollu Rock of Ages enkä osaa oikeen sanoa kuinka hyvän vaikutuksen se oikeestaan teki. Se ei nimittäin oo mikään musikaali leffojen riemuvoitto. Näyttelijät oli ihan kauheita varsinkin se nuoripari. Tom Cruise oli vähän liikaakin ilman paitaa ja ainoo oikeesti uskottava hahmo oli se britti koomikko. Luulen et se teki enemmän vaikutukseen kauheudellaan. Varmaan naurettiin Sofian kaa ihan väärissä kohtii ihan väärille asioille ku päädyttiin kehitteleemään DBSK AU:ta siitä.


Oonkohan tehny mitään muuta mainitsemisen arvosta. Eipä tuu nyt yhtäkki mieleen. Oon istunu koneen vierässä ja katsonu draamoja ja lukenu fikkejä niinkun aina.


Eilen sain mun TONE tour DVD:n. Sitä pitäis katsoa tässä joku päivä.




Ainii. JUNSU TULEE EUROOPPAAN JA MUN ON PAKKO PÄÄSTÄ KATTOO SITÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti