lauantaina, tammikuuta 7

Vuosi vaihtu

Vähän tylsissä tunnelmissa. Oli äidin 50-vuotis päivät uuden vuoden aattona ja jouduin viettää siellä koko illan. Vuoden vaihtumisen jälkeen pääsin kyllä sit kotiin viettää loppu yötä kavereiden kanssa. Katottiin Velvet goldmine ja Yoochunin pätkä Come on overilta. Mä ehdin kattoo JJn ja Junsun osat mun uudelta iPodilta siel äitin juhlissa. Sit katoin vielä Johnny's countdownin ennen ku menin nukkuu. Hemi ja Sofia meni jo sen Yoochunin jälkeen ja Eve meni suoraan sänkyyn ku tuli baarista. Se on kyllä kovin sulonen ku se on kännissä XD Saatiin sitten seuraavan parin päivän sisään katottuu koko Supernaturalin 5s kausi ja ens viikonloppuna pitäs lähtee Lahteen Desucon frostbiteen. Sain Supiksen kutos kaudenkin kyllä jo lainaan, mut en oo varma millon ehitään kattoo sitä. Ens viikonloppu menee siel Lahdessa ja sitä seuraavana viikonloppuna on meen synttärit, joita varten pitäs kai oikeesti alkaa tekee jotain. Niinku kutsuu ihmisiä heti kun ollaan päätetty teema. Näist tulee vähän pienemmät bileet ku viime vuonna ku ei oo varaa järjestää sellasii. Eikä oikeen aikaakaan. Pitäs kai soittaa Yuffulle ku se ei koskaan oo mesessä eikä missää.

2 kommenttia:

  1. Yhtenä päivänä oli kone pois päältä ku kattoin Jonin koneeelta sarjoja! NI! Päivääkään saa olla olematta koneella ilman että alkaa nörttikaveri kiehua :DDD
    Oot rakas senkin käpykakku *3*

    VastaaPoista
  2. No siis ei todellakaan saa. Mulle tulee paha mieli jos en pysty yhtäkkii hetken mielijohteesta saamaan kaikkia mahdollisia ihmisiä meseen XD Ei niin et mul yleensä olis mitään asiaa, mut varmuuden vuoksi pitäs ihmisten istua koneidensa vieressä, jos sattuis niin et mul olis jotain.

    VastaaPoista